Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbence96
csendes tag
Üdv!
Interneten vettem egy GERICON OVERDOSE II-t jegyzetelésre, tanulásra (most is arról írok) . Nos XP van rajta, de a memória "kicsit" kicsi (96 MB SDRam, jól hallod, még van ilyen
), és ezt a memóriát szeretnén bővíteni. Én már a fél gépet szétszedtem, valószínű, hogy a billentyűzet alatt van, de pár csavar még tartotta, így nem fértem hozzá
.
Mennyi a max. amit ez a gép elbír? És milyen órajelű lehet benne
( gyanítom hogy 64+32 van benne, ugyanis a hátuljára csak 64 van írva), mert akkor olyan órajelűt veszek csak nagyobbat. (256 vagy 512 esetleg 128)
Előre köszi!!!
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), és ezt a memóriát szeretnén bővíteni. Én már a fél gépet szétszedtem, valószínű, hogy a billentyűzet alatt van, de pár csavar még tartotta, így nem fértem hozzá
.
Pyttawrx