Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat.
(#14027) Thunderzolee:
A matek az úgy jön ki - ahogy írtad is-, hogy ha i5-nél maradok, akkor az kb. 8 ezer, RAM-ot (nem tudom miért) eddig újat néztem kb, 12 ezer, plusz hűtőpaszta 3 ezerért. Ez az anyagköltség.Elvileg meg tudnám csinálni én is a szerelést, van elég tutorial a neten a szétszedéshez, összerakáshoz, csakhogy a billentyűzetet csavarok fejei eléggé el vannak kopva, ugyanúgy ahogy a csavarhúzóm is, nem tudom őket kicsavarni. Ehhez kell egy plusz csavarhúzó, amivel menne. Ha tudtok esetleg valamilyet ajánlani, akkor azt is megköszönöm. Ha nem sikerülne, be kellene vinnem valami szervizbe, ott hátha jobban boldogulnak vele, ami ugye plusz költség. Eddig, amit kaptam ajánlatot, az 13 ezer volt.
Nézegetem közben az ajánlott i7-es processzorokat, sajnos nem nagyon találok itthoni beszerzési forrást, csak e-bayen Kínából találok ilyen 30 ezer környékén.
Szerintetek be lehet vállalni egy kínai rendelést?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintetek be lehet vállalni egy kínai rendelést?
Pyttawrx