- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
Thunderzolee #14027 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat.
(#14027) Thunderzolee:
A matek az úgy jön ki - ahogy írtad is-, hogy ha i5-nél maradok, akkor az kb. 8 ezer, RAM-ot (nem tudom miért) eddig újat néztem kb, 12 ezer, plusz hűtőpaszta 3 ezerért. Ez az anyagköltség.Elvileg meg tudnám csinálni én is a szerelést, van elég tutorial a neten a szétszedéshez, összerakáshoz, csakhogy a billentyűzetet csavarok fejei eléggé el vannak kopva, ugyanúgy ahogy a csavarhúzóm is, nem tudom őket kicsavarni. Ehhez kell egy plusz csavarhúzó, amivel menne. Ha tudtok esetleg valamilyet ajánlani, akkor azt is megköszönöm. Ha nem sikerülne, be kellene vinnem valami szervizbe, ott hátha jobban boldogulnak vele, ami ugye plusz költség. Eddig, amit kaptam ajánlatot, az 13 ezer volt.
Nézegetem közben az ajánlott i7-es processzorokat, sajnos nem nagyon találok itthoni beszerzési forrást, csak e-bayen Kínából találok ilyen 30 ezer környékén.
Szerintetek be lehet vállalni egy kínai rendelést?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest