Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi a választ. P340-es athlon van benne
Azt honnan tudhatom hogy mit tud az alaplap és chipset? Nem tudom nyernék-e bármilyen észrevehető sebességnövekedést el azzal, ha 1333-as ramot vennék bele, de akkor meg biztosan 2db-ot kellene venni. Próbálnám a lehető legolcsóbban megúszni, ezért szeretnék olyan modult, ami egészen biztosan együtt tud dolgozni a most benne lévővel. És a cpu fejlesztésről mit gondoltok? Érdemes lehet bele tenni 3, esetleg négymagos phenomot? Nem növekedne meg olyan mértékben a hőtermelés, hogy a hűtés alulméretezett legyen hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azt honnan tudhatom hogy mit tud az alaplap és chipset? Nem tudom nyernék-e bármilyen észrevehető sebességnövekedést el azzal, ha 1333-as ramot vennék bele, de akkor meg biztosan 2db-ot kellene venni. Próbálnám a lehető legolcsóbban megúszni, ezért szeretnék olyan modult, ami egészen biztosan együtt tud dolgozni a most benne lévővel. És a cpu fejlesztésről mit gondoltok? Érdemes lehet bele tenni 3, esetleg négymagos phenomot? Nem növekedne meg olyan mértékben a hőtermelés, hogy a hűtés alulméretezett legyen hozzá?
Pyttawrx