Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Koszonom segitseged!
Kihangsulyozom, nem adtam egy forintot sem a laptopert, kaptam a meloban, kuka helyett nalam vegezte.
Volt Asrock E350M1 lapom, 4GB RAM-mal, SSD-vel. Kifejezetten szerettem, kis finomhangolassal mentek rajta a fullHD videok, youtube, ami kellett nekem akkoriban. Igaz, az 2 magos volt.Es ahogy mondod, mar a Tiny Win7 van rajta, minden folosleges letiltva, kikapcsolva.
Egy combosabb PDF mondjuk igy is megakasztja.
Tenyleg vakarozok, h ha talalok valami 32-60GB koruli SSD-t, beleteszem azt.Netan raprobalok a Tiny XP-re
Csak az azt hiszem, SSD-vel mar nem passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak az azt hiszem, SSD-vel mar nem passzol.
Pyttawrx