Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fistvan1205
üzenetére
Hát igen.
Érdekes hiba. Ha 915-ös chipkészlet lenne (két generációval előző), akkor nem szólnék egy szót se, de így furcsállom. Nem találkoztam még ilyen chipsetű géppel, amit zavart volna a Sata1 - Sata2/Sata3-as probléma.
Nekem egyébként egy régi 915-ös chipsetű laptopom volt a szüleimnél, annál a gépnél találkoztam először ezzel a problémával, az 17"-os gép volt, két merevlemez is ment bele, de csak Sata 1-esek. Akkoriba kerestem rá, h tulajdonképpen hogy is van ez, és kiderült, h a Wikipediás idézetben szereplő Via chip van a gépben, és az csak Sata1-et fogad.
Egy ideig kerestem bele Sata1-es SSD-t, de aztán abbahagytam az egészet, már amúgy se használjuk azt a gépet szinte semmire.Szóval továbbra se értem Nálad mi a gond, mert jóval újabb chipset, de nincs más tippem.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx