- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- kraftxld: Untappd lista
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetroFighter
tag
Szia Thunderzolee!
A segítségedet szeretném kérni a notebookom-al kapcsolatban. Érdekelne milyen lehetőségeim vannak a fejlesztésére.
A lapos adatai:
Notebook típus: Acer Aspire V3-571G
Processzor: Intel Core i7 3632QM
RAM: 8GB DDR3 (2x4GB) 1600Mhz
HDD: 750GB Western Digital
VGA: Nvidia GT630M 2GB (dedikált VRAM)
Monitor: 15,6" HD Ready LED LCDProci: Szerintem ez teljesen jó, én meg vagyok vele elégedve. Viszont érdekelne, hogy kb. milyen asztali cpu-nak felel meg és, hogy videóvágáshoz/rendereléshez megfelelő-e?
SSD: Talán ez lenne a legegyszerűbb, mert azt hallottam, hogy csak ki kell szednem az ODD-t a helyéről és oda kerülne a HDD-m és a vinyó helyére mehetne az SSD. Így lenne bőven helyem az adattárolásra és gyorsabb is lenne a laptopom.
VGA: Na igen, talán ez a leggyengébb láncszem és szívesen lecserélném, csak nem tudom, hogy erre van-e lehetőségem, mert elvileg forrasztott.
Várom a válaszod:
Wade
Új hozzászólás Aktív témák
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest