Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
HP Probook 6750b-ben csináltam ma LCD upgardelést HD-ről FullHD-re, és sikerült. Megy rendesen.
Az lcd kábeljét is ki kellett cserélni, emiatt pedig darabjaira szedni a gépet, ami valódi tortúra volt. Kicsin múlott, hogy az alsó borítást nem törtem ketté, ugyanis a hivatalos gyári szervízkönyv elfelejtett 3 csavar eltávolításáról említést tenni, de hála istennek megéreztem hogy valami nem oké és rá is találtam mi a hiba.
Szóval működik az LCD. Furcsa viszont, hogy webkamera nincs, lehet az ezt az új kábelt nem támogatja, egyszerűen nem látja a Windows.
Üröm viszont az örömben, hogy sajnos a palmrestet sikerült 2 helyen kilyukasztanom, mert összeszerelésnél felcseréltem 2 csavart. Az a csoda, hogy ennél nagyobb baj nem lett, mert eléggé elfáradtam a többórányi szereléstől.
Íme pár kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő