Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli_007
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Lenovo Y560 laptopom. RAM bővítésre adtam a fejem, a jelenlegi 2x2GB RAM-ot szerettem volna 2x4GB RAM-ra. Beszerelés után minden gond nélkül működött. Ez volt egy hete. Tegnap viszont kaptam egy kék halált, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hibával. Kikapcsolás után viszont nem tudtam bekapcsolni a gépem, abszolut nem bootolt. Szerencsére még megvannak a régi RAM-ok, visszacseréltem arra és azzal minden gond nélkül elindult.
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma? Hogyan tudnám ezt a hibát kijavítani?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest