- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Bibi67 #10579 üzenetére
Személyes tapasztalatom amúgy a listában a "Minerva" néven futó ház + adapter kombóval van és egy Samsung PM810 mSATA SSD-vel. Thinkpad T43-ban (a D610-eddel egy generációs laptop) tök jól ment, a trim is működött a HDSentinel szerint Win 7 alatt.
Most csak azért nem azt linkeltem külön, mert nagyjából triplájára ugrott fel az ára.
Még a Sintech adapterekről is olvastam pozitív tapasztalatokat amúgy. Szerintem mindenképpen olyat vegyél, ahol van fémház is, mert azzal 1:1-ben egyezni fog méretre egy 2,5" vinyóval a cucc.
Ha el nem felejtem, ma vagy holnap előkaparok némi olvasnivalót a témában, a forum.thinkpads.com-on egészen szép hosszú fórumtopik van szentelve ugyanennek a témakörnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest