- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Boldog új Évet!
Nemrég végeztem a "műtéttel", a Packard Bell Easy Bote MZ35 notebookban kicseréltem a zsanértartó alu lemezt, kicsréltem a Celeron M410 procit Intel T 2450-re és működik . Most egy full hd film megy rajta a youtubon (kis képernyőn) a proci használat 29-42 %-között mozog, RAM ( állítólag 1GB, de a rendszer 894 MB) használat 57-60 % között. A film nem szaggat, nekem folyamatosnak tűnik. Kellene a RAM-ot bővíteni 2GB-ra, de valószínűleg jobb párban venni és a régit "kidobni" belőle.Néztem a System Profiler and Benchmark-ot (a gépen Lubuntu linux van), bár nem tudom mit jelentenek ezek, de aki ért hozzá annak bizotos mondanak valamit :
CPU Blowfisht : 8,50 (az előző procival 27 környékén volt)
FPU Raytracing : 28,95 (40)
CPU Fibonacci : 5,01 (8,0)
Lehet kellene egy BIOS frissítés, de annak nem merek neki állni és még jobb eredmények lennének.
Mivel lehetne a procit tesztelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest