- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacsa
tag
válasz
StreetBizTO #10306 üzenetére
Szia,
Én is egy hasonló notitba cseréltem procit korábban. Mindenképpen nézd meg valahol a proci gyári számát és keresd meg a következő linken lévő táblázatokban: (nem mindegy hogy 65nm vagy 90nm)
[link]
Ha megvan akkor az ott szereplő CPU-k közül a legerősebbet elvileg támogatja, de esetenként a BIOS is letilthatja attól függetlenül hogy minden stimmel.
Ha nem menne akkor a következő linken talán valaki (keress rá a laptop típusára az oldalon) készített hozzá egy bővebb microcode-al rendelkező egyedi BIOS-t is (persze csak saját felelősségre használd): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell WD19S / 180W adapter
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest