Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
teptep
üzenetére
Köszönöm a választ! Hát ez elég komplikáltan hangzik. Az én tudásomat ez sajnos meghaladja, hogy megjavítsam. Irány a szervíz.
Egy kérdés a rutinos szervízelőkhöz: ezzel csak szakszervíz tud foglalkozni vagy szerintetek a napi szinten mobilokat szervizelő ismerősöm is meg fogja tudni oldani ha megmutatom a fenti linket? Csak mert hozzám a legközelebbi nagyváros és szervíz 150km-re van. Futárral pedig végső esetben küldeném csak.
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Megtörtént. Ezeket próbáltam:
- Lecsatlakoztattam az akksit és úgy indítottam töltőről
- Kipróbáltam egy ugyanolyan 19.5V 45W-os eredeti hp töltőt
- Kiszedtem a memóriákat próbáltam azok nélkül és variálva is
- Hosszan nyomtam a bekapcsológombot akksi nélkül 1 percig, hogy merüljön az elem
Egyik sem segített
Bedugott állapotban ami történik akksi nélkül: Fehéren világít a bekapcsológomb 5-10 másodpercig. A töltésjelző led 8-at pislog és egy fehéret egyenletesen. . Az F5 (mute) és F11 (wifi) funkciógombok narancssárgán világítanak.
Le tudom még szűkíteni valahogy a kört komoly szakértői tudás nélkül azon kívül hogy csak találomra kicserélném az ismerősömnek benne az alaplapot?
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Az milyen problémára utalhat ha egy HP Probook 430 G6 nem kapcsol be sem töltőn sem töltő nélkül?
Az ismerősöm szerint a hiba a laptop lecsukása után jött elő.
A bekapcsológomb megnyomása után a töltőcsatlakozó melletti led pislog narancssárgán 8 hosszút és egy rövidet. Az F5 (mute) és F11 (wifi) funkciógombok narancssárgán világítanak. Ezek függetlenül attól, hogy be vannak dugva vagy nem. Egy kis idő után ha bedugva hagyom és megnyomom a bekapcsológombot fehéren világít a bekapcsológomb majd elalszik.
Amikor bedugom a töltést narancssárgán világít. A töltőt lemértem egy multiméterrel, tudja a 19.5V ot. Szétszedni még nem volt időm, hogy ránézzek az akksira. -
ParadoxH
aktív tag
Nem tudom a fenti hsz.-t módosítani, szóval itt írom, hogy megoldódott a probléma: meg volt lazulva a billentyűzet kábele.
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Egy haverom laptopjával lenne egy kis gond. Egy Asus FX505DU-AL031-ről van szó, bár a típus szerintem most másodlagos. Megadta magát a billentyűzet. Az előzményekről annyit, hogy tett bele ssd-t és utána pár napig ment simán. Aztán elment a billentyűzet. A led világítás működik, továbbá Windows alatt a funkcióbillentyűk szintén működnek. Biosban megy minden billentyű amikor írok jelszót az adminnak.
Amiket eddig próbáltam:* Töröltem és újratettem a bill. driverét
* Lecsekkoltam a keyboardtester.com -on a billentyűzetet
* USB-ről indítottam egy live ubuntu-t ahol szintén csak az Fn bill. működnekLehet, hogy a haver elbarmolt valamit az ssd berakás közben?
Köszönöm a segítséget és a türelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen videókártyát?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szinte ugyanaz a hiba 2 perc különbséggel posztolva. Megyek lottózni a héten
Javaslom próbáld ki azokat amiket én egy hozzászólással lejjebb. A többit az okosokra bízom.