Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozesgy
tag
Szia.
Lehet a szervizes akart sok pénzt kicsalni haverból???
Vagy encriptált a vinyó.
A melóhelyen is láttam olyan encripted-es vinyót, ami teszt közben megakadt (titkosítás után) valami hibával, és nem is igazán lehetett percek alatt kijavítani.Lehet megpróbálom megnézni, ha időm fogja engedni.
-
mozesgy
tag
Szia.
Én is erre lennék kíváncsi.
Itt vác-on egy szervizes azt mondta, csak gyári külső meghajtóval lehetne megcsinálni, ami egy dokkolóban van, és azt is csak gyári tosiba kébellel összekötve, és a gyártó álltal biztosított rendszerrel.
Jelenleg olyanokat ír ki, hogy én sem láttam olyat.
Ha csatlakoztatott csak egy pendrive-ot, felismeri, de nem tud vele semmit kezdeni.
A külső vinyóra azt írja, hogy nem gyári a kábel, meg hasonlók.
Haver szeretné ha megnézném, de belső meghajtó híján csak az USB-s telepítés jutott eszembe, de ha a pendrive-al nem tud mit kezdeni, akkor már nincsen ötletem.?????
-
mozesgy
tag
Sziasztok.
Tosiba portege 3000-es gépen milyen módon lehet rendszert telepíteni??
Jelenleg iszonyat lassú, és megkértek rá, hogy próbáljam meg, mert eddig senkinek nem sikerült.
Még nincsen nálam, mert amíg nem tudom milyen módon lehetne kivitelezni, addig el sem hozom.Köszi.
-
mozesgy
tag
Szia.
Én is beleestem ebbe a hibába, és egy hozzáértő javaslatára feltettem egy frissebb BIOS-t és minden megoldódott.
A szervízbe azt mondták 7-15 ezer között ki kódolják, ha ott hagyom minimum fél napra
Ez ismét a lhúzós kategória, mert említettem nekik a BIOS frissítést, de azt mondták, akkor vesztem a garanciát, amire a gyártótól kapott infó, hogy "hülyeség", és a gyártó álltal megjelölt szervizt kerestem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Senki sem töröl ennél jobban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Parkside szerszám kibeszélő
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx