- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozesgy
tag
Szia.
Lehet a szervizes akart sok pénzt kicsalni haverból???
Vagy encriptált a vinyó.
A melóhelyen is láttam olyan encripted-es vinyót, ami teszt közben megakadt (titkosítás után) valami hibával, és nem is igazán lehetett percek alatt kijavítani.Lehet megpróbálom megnézni, ha időm fogja engedni.
-
mozesgy
tag
Szia.
Én is erre lennék kíváncsi.
Itt vác-on egy szervizes azt mondta, csak gyári külső meghajtóval lehetne megcsinálni, ami egy dokkolóban van, és azt is csak gyári tosiba kébellel összekötve, és a gyártó álltal biztosított rendszerrel.
Jelenleg olyanokat ír ki, hogy én sem láttam olyat.
Ha csatlakoztatott csak egy pendrive-ot, felismeri, de nem tud vele semmit kezdeni.
A külső vinyóra azt írja, hogy nem gyári a kábel, meg hasonlók.
Haver szeretné ha megnézném, de belső meghajtó híján csak az USB-s telepítés jutott eszembe, de ha a pendrive-al nem tud mit kezdeni, akkor már nincsen ötletem.?????
-
mozesgy
tag
Sziasztok.
Tosiba portege 3000-es gépen milyen módon lehet rendszert telepíteni??
Jelenleg iszonyat lassú, és megkértek rá, hogy próbáljam meg, mert eddig senkinek nem sikerült.
Még nincsen nálam, mert amíg nem tudom milyen módon lehetne kivitelezni, addig el sem hozom.Köszi.
-
mozesgy
tag
Szia.
Én is beleestem ebbe a hibába, és egy hozzáértő javaslatára feltettem egy frissebb BIOS-t és minden megoldódott.
A szervízbe azt mondták 7-15 ezer között ki kódolják, ha ott hagyom minimum fél napra
Ez ismét a lhúzós kategória, mert említettem nekik a BIOS frissítést, de azt mondták, akkor vesztem a garanciát, amire a gyártótól kapott infó, hogy "hülyeség", és a gyártó álltal megjelölt szervizt kerestem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest