- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Több laptopnál is visszatérő hibaként látom (csak a családban két ilyen gép van), hogy a tapipad egy bizonyos idő után ahogy melegszik a gép részlegesen (főleg a széleinél) elveszti az érzékelését. Illetve érzékel, csak mondjuk 4-5 pixelnyit mozdul max az egér miközben én bőszen húzogatom az ujjam. Aztán egy ponton megint jó, majd újra szinte semmit se érzékel. Mintha hő hatására valami kontakt hiba alakulna ki. Létezik erre valami taknyolás/javítás vagy kész elöregednek egy idő után és csak új tapipad a megoldás?
-
Akos1994
aktív tag
Üdv újra!
Mindkét modullal leteszteltem külön-külön és ugyanúgy kijött a hiba. Ram kilőve.
Drivert újrarakni gondolom úgy lenne a leghatásosabb,hogy chipsettől kezdve egészen a nyomtatóig mindent letörlök aztán a legfrissebbet újra fel,ugye? Gondolom egyszerű frissítésnél nem mindegyik fájlt cseréli le.
Gondolkoztam repair install-on is,de talán először elszöszmötölök a driverekkel. -
Akos1994
aktív tag
válasz
Dell XPS #6512 üzenetére
A hibajelenség kb. 1-2 hónapja van és a 2 GB RAM-ból az egyik Kingston 1GB-os modul 1 éve lett beletéve. (ugyanis a hivatalos szervizben,garis javíttatásnál (tapipad volt rossz) kilopták az egyik modult és beleraktak egy 20 perces akksit az eredeti helyett.) Erre gyanakszom,most kivettem és maradt benne a gyári 1GB-os,teszt céljából.
Driver frissítés elméletileg nem volt,nincs is beállítva semmi auto. frissítésre. Update alatt a heti/hónaponkénti automatikus frissítésekre gondolsz? Mert arra én is gondoltam csak ennyi idő után már elég kacifántos lenne rendszer visszaállítást csinálni,nem? -
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
HP Compaq 615-ös produkálja a következő hiba jelenséget:
Win7 van rajta,a legváratlanabb pillanatokban,terheléstől függetlenül lefagy. Először ablakok és tálca nem reagál aztán hirtelen még az egér is megáll. 10mp-1 perc közötti idő elteltével hirtelen magához tér és megy tovább mintha mi sem történt volna. Ez hardveres hiba lehet vagy a win7 tehet róla? Olvastam már,hogy registry vagy driver hiba is lehet,de nem igazán tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest