- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
SpeedyJoe #281 üzenetére
És mit takar az a nagy kapacítású akkú? Hány Wh-s?
Amugy megnéztem, nekem az EVEREST 64,5Wh-snak jelzi ki.
Az a problémám vele, hogy azt írja ki, hogy az elhasználódás mértéke 9%! (14 hónapos noti)
A BIOS-ban van egy olyan opció, hogy Battery Calibration. Az mire jó?Használta már valaki? Javit az értéken valamit? -
Zaji
őstag
válasz
SpeedyJoe #247 üzenetére
Próbáltam szétszedni, de egyenlőre nem sikerült. Bár minden csavart kiszedtem, nem egyszerű, mert valami még mindig rögzíti és nem szeretném eltörni. Ettől függetlenül még próbálkozom előbb utóbb csak sikerül. Nincs olyan oldal ahol kapnék útmutatást a szerelést illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BestBuy topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest