Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
niki24
csendes tag
Szia Imy!
Köszi a választ. A bekapcsolásnál már látszik, hogy szétfolyik a monitor fele,nemcsak a Windows-nál. Lassan többet van a gép szervizben, mint itthon. A szerviz elutasitja a garanciát valószinűleg, ''felhasználói hiba'' cimen.(Pestre küldték Szolnokról.) A poén az, hogy nem esett rá semmi, karcolás nincs, megnéztük vagy hússzor. A párom programozó, de ő is csak lesett, hogy mitől lehet. Egyébként annyira gyenge a boritása, hogy egy üvegpohár ráesése is megadná neki. (Természetesen összecsukva) Itthon volt az iróasztalon, kisgyerek nincs.....stb. Ezek kizárhatók. Gondoltam, hogy KERMI vizsgálatot kérek, vagy fogyasztóvédelemhez fordulok. Van egy régi DELL LATTITUDE notebookunk, azt beágyaztuk, előfordult, hogy párom fáradtan ráült a vonaton, semmi baja, olyan, mint mikor megvette. Erre jobban vigyáztunk, nem is hurcoltuk, mégis szinte selejt 7 hónap használat után. (Ebből 1-t szervizben volt.) -
Lsilent
tag
Asztali gepnel tapasztaltam ilyet, ott az irom beallt magatol csak pio modra, abban az esetben csinalja ez, hogy a proci kihasznaltsag max, és nem tudsz csinalni vele semmit, hogy a notinal fennallhat e ez azt nem tudom, vagy winben, vagy biosban vissza kell allitani, dma, udma modra. Elso korben ez az otletem.
-
Tékozló
tag
Mindent próbáltam. Mivel a 3 nap lejárt, és ez már a második laptop (az elsőt azonnal cserélték, mert pixelhibás volt), nincs kedvem szervizbe vinni hetekre. Talán majd jövőre, addig hátha lesz más baja is, vagy pedig veszek hozzá USB-s wifi-t. Ki tudja mit barmolnak el a laptopon, akár le is karcolgathatják. Ha tudnám előre, hogy cserélni fogják, akkor nem aggódnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, Írisz scanner, LTE, 4K, 100% akku
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx