Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
niki24
csendes tag
Szia Imy!
Köszi a választ. A bekapcsolásnál már látszik, hogy szétfolyik a monitor fele,nemcsak a Windows-nál. Lassan többet van a gép szervizben, mint itthon. A szerviz elutasitja a garanciát valószinűleg, ''felhasználói hiba'' cimen.(Pestre küldték Szolnokról.) A poén az, hogy nem esett rá semmi, karcolás nincs, megnéztük vagy hússzor. A párom programozó, de ő is csak lesett, hogy mitől lehet. Egyébként annyira gyenge a boritása, hogy egy üvegpohár ráesése is megadná neki. (Természetesen összecsukva) Itthon volt az iróasztalon, kisgyerek nincs.....stb. Ezek kizárhatók. Gondoltam, hogy KERMI vizsgálatot kérek, vagy fogyasztóvédelemhez fordulok. Van egy régi DELL LATTITUDE notebookunk, azt beágyaztuk, előfordult, hogy párom fáradtan ráült a vonaton, semmi baja, olyan, mint mikor megvette. Erre jobban vigyáztunk, nem is hurcoltuk, mégis szinte selejt 7 hónap használat után. (Ebből 1-t szervizben volt.) -
Lsilent
tag
Asztali gepnel tapasztaltam ilyet, ott az irom beallt magatol csak pio modra, abban az esetben csinalja ez, hogy a proci kihasznaltsag max, és nem tudsz csinalni vele semmit, hogy a notinal fennallhat e ez azt nem tudom, vagy winben, vagy biosban vissza kell allitani, dma, udma modra. Elso korben ez az otletem.
-
Tékozló
tag
Mindent próbáltam. Mivel a 3 nap lejárt, és ez már a második laptop (az elsőt azonnal cserélték, mert pixelhibás volt), nincs kedvem szervizbe vinni hetekre. Talán majd jövőre, addig hátha lesz más baja is, vagy pedig veszek hozzá USB-s wifi-t. Ki tudja mit barmolnak el a laptopon, akár le is karcolgathatják. Ha tudnám előre, hogy cserélni fogják, akkor nem aggódnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Diabetes - Cukorbetegség
- LG LCD és LED TV-k
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx