Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
SunBreeze
üzenetére
korábban már írtam hogy recseg a hangja bizonyos idő eltelte után az új 1-2 hetes asus a6u 5040-es notimnak. meg volt 2 db kékhalálja és vagy 10x azóta lefagyott...
a lefagyások után a sis vga-hibáját írta ki. de nem tudtam mit csinálni. azt tettem fel ami a cd-n volt. aztán feltettem egy mac os-x designes-t ami enyhén elemészti a rendszer szabad memóriáját, és kibaxott lassú lett. meg akartam nézni hogy mit művelt a képernyőkímélőknél, erre meg ott lefagyott... újraindítottam megint megpróbáltam nézni és megint lefagyott... eh
másnap leszedtem a ''legújabb'' vga drivert és feltelepítettem, azóta csak 1x fagyott le, de szerintem nem a vga hibája (nem is írta ki) és azóta másfél napja folyamatosan megy. a hangja nem recseg, pedig voltam a notebook.hunál és ott is azt mondták ha recseg akkor alaplaphiba lehet. de ez most hogy lehet? vga drivert feltettem és elmúlt a recsegés?
valaki hallott már ilyenről? -
Petro
tag
válasz
SunBreeze
üzenetére
Köszi a választ!
Az lenne még a kérdésem, hogy a notebookban 2 RAM foglalat van mind a 2-ben 32MB RAM, átakartam rakni a másik gépemből (IBM 380Z) egy 64MB modult az egyik 32MB-os helyére, de miután a bootoláskor lefutott a memoria teszt megált a gép.
A probléma abban lehet, hogy csak 2 ugyan olyan RAM megy párban a notiknál, vagy csak szimplán nem szerethette azt a ramot
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx