Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
Új hozzászólás Aktív témák
-
SakalGSM2
csendes tag
Az eredeti akkuja 1-2 percet ment feltöltve. Lett véve egy új u.gy. akku, azzal egyszer elkezdett tölteni, de 5 perc után 0%-ot ir rá a winfos. Azóta akárhányszor visszateszem az akkut (u.gy.) nem töltődik semmit.0%.
Rendeltek hozzá egy használt gyári akkut, ami elvileg 1 órát bír. Ezzel a notival szintén 0%. Nem tölt semmit, be se kapcs vele. De mindhárom akkunál villog a töltésjelző LED.
Fujitsu Siemens Pi1536.Az eredeti akksija is ami ment 1-2 percet, mostmár az sem megy.0%. Nem is tölti...
Csak vilog a led egy ideig aztán semmi...
" 0% áll rendelkezésre (csatlakoztatva, nem töltődik) " Winfos 7 üzenete
-
morfondőr
addikt
Próbáltam már az omega drivert, de azzal sem ment! Keresgéltem olyan progit, amivel manuálisan vissza tudom venni a frekiket, de nem sok sikerrel jártam. Próbáltam párat (AtiTool, Ati tray tools, powerstrip, RivaTuner) de egyik sem volt jó valami miatt. Esetleg ezeken kívül létezik más hasonló, ami jó egy mobil x700-ashoz?
[Szerkesztve] -
morfondőr
addikt
Innen szedtem le a drivert: [link]
Ami a gyártó honlapján van az meg tavaly szeptemberi, azóta nem frissítették és még control centert sem tartalmaz, ha jól tudom, meg a powerplay sincs benne.
Akkor egyszerűen driver probléma lenne? Nem lehet valahogy megoldani? Esetleg van más progi, amivel egyszerűen és biztonságosan le tudom venni az órajelet?
Köszi az eddigi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7420 14" FHD IPS (90% sRGB, 400nit) i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx