- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
raczger #9836 üzenetére
Az ő részéről en nem fair hozzáállás. Én eddig mindegyik gépemet zsoca929 kollégára bíztam, ő vállal garanciát a munkájára, ha pl. nem sikerül a reball, akkor nem kér a javításért semmit, ha vga chipet kell esetleg cserélni (volt rá példa), akkor erről tájékoztat időben árral együtt. Alaposan több 3D-s tesztprogrammal megnyúzza az adott gépet.
Akinél te csináltattad, kötelessége visszafizetni az összeg legalább 90%-át. Vissza kell küldeni a notit, vegye le a vga chipet és utalja vissza a pénzed, más esetben én jelezném itt a fórumon az illetékeseknek a megfelelő helyen.
-
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Shirosaki910 #9826 üzenetére
Olcsó megoldás
-
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Shirosaki910 #9820 üzenetére
Ha garanciális, nyugodtan vidd vissza. OS nemnagyon szokott megbolondulni. Ha van a gépen recovery partíció (legális oprendszer esetén), akkor ezt még esetleg el lehet játszani az adataid lementése után. 1 próbát megér, ha nem oldódik meg, akkor szervíz.
-
ScrapUnit
aktív tag
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Gesta28 #9801 üzenetére
Ha a VGA annyira behalna, hogy LCD-n nem lenne kép, de pl. külső monitoron igen, akkor még betöltene a windows, ezért is látod másik gépről távoli asztallal! Azért tippelek a VGA-ra, mert ha hozzá való LCD-t+kábelt cseréltél, akkor nemnagyon marad más hibalehetőség. Inverter hiba miatt nem csúszik el, csíkoz be, vagy szemcséz a kép. A ramokat azért érdemes letesztelni, mert már láttam nem 1 olyan gépet, ami hasonló hibákat produkált és a ram volt a ludas. Nem azt mondom, hogy cseréld, hanem hogy először csak teszteld le.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Gesta28 #9799 üzenetére
Ha az inverter lenne rossz, akkor nem lenne háttérfény. VGA simán lehet hibás attól függetlenül, hogy végig van kép windows-ig, főleg ha lcd+kábel már cserélve lett és nem oldotta meg. Esetleg még a memória modulokra rá lehetne engedni egy memtest86+-t, sosem lehet tudni...
-
ScrapUnit
aktív tag
Milyen proci van a gépben? Gyakorlatilag megvan a hiba oka, túlmelegedik. Elsősorban a bordára tippelek, lehet, hogy nincs rendesen rögzítve a cpu-ra, vagy ha jól rajta van, akkor elgyengült/elszökött a hőcsőben lévő vezetőgáz és a borda csak a cpu közelében forró, a ventinyílásnál csak langyos levegő jön ki. Hiba ok lehet a fáradt hővezető paszta is.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
sptkyle #9785 üzenetére
sptkyle: próbáltad az everest stress test+Furmark kombót? Javaslom ezeket engedd rá, mellé még mehetne a prime95 is+a coretemp, hogy lásd a hőfokokat. Ez így mehet kb. fél órán keresztül, notit megemelve, hogy jobban kapjon levegőt. Ha ezek alatt nem jelentkezik hiba, akkor érdemes lenne újratelepíteni a rendszert, mert lehet, hogy a win hal le egy hibás codec miatt. Igencsak extrém a hibajelenséged...
-
-
ScrapUnit
aktív tag
A ciripelés szerintem abnormál, nekem sem a HDX tápom, sem asszony DV5-ös 90W-os adaptere nem ad ki hallható hangot. Nagyon pici alapzaj ha a füledhez nyomod még elfogadható, mert azért van benne legalább 1A.
Én ki sem mérném, másik táppal próba, ha OK, akkor a mostani kötelezően a kukában landolna, vagy itt az aprón.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
gyleves #9772 üzenetére
Ha mázlid van, akkor csak a töltő. Ki kell próbálni másik gyári HP töltővel, ha azzal megy, akkor nincs gond. A G62 lapja szeret egyébként elhalálozni a rossz töltők miatt, én azt mondom, ezzel a töltővel már ne nagyon kisérletezz. A 3 villanás a lemerült akku miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Minden, ami Unreal Engine
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest