- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shirosaki910
csendes tag
válasz
ScrapUnit #9821 üzenetére
Hát már szívroham közeli állapotban voltam, de sikerült a problémát orvosolni. Ahogy írtam, az indításnál nincs semmi gond mert felvillanak a ledek, szóval nagy valószínűséggel működnek is.
FN + Space-el lehet bekapcsolni. Nem emlékszem rá hogy lenyomtam volna, de örülök hogy nincs semmi baja.
Ja és köszönöm a választ!
-
sptkyle
senior tag
válasz
ScrapUnit #9786 üzenetére
Stresstest és futuremark teszt külön volt. Kipróbálom egyben is , biztos ami biztos. De külön külön nem melegedett tul semmi, ami szenzorozva van. Meg ugye játéknál stabil.
Noti alapból meg van emelve, hogy tudjon alatta járni a levegő.
De egyébként az a fura, hogy a 40fokos nyári melegben még jol működött, pár napja kezdte ezt csinálni éjszaka, amikor a szobában volt vagy 20 fok.Win-re tippeltem énis, meg nézegettem a naplózást, meg hogy nem-e csinál a gép valami mást közben... de aztán ugye linux alatt is kijött a hiba.
Mindenesetre köszönöm a tippeket mindenkinek. Próbálom még nézegetni amit lehet
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo Thinkpad T495, 14" FHD IPS, Ryzen5 Pro 3500U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest