Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Ha nehezen jött össze a pénz laptopra, és hosszú ideig szeretnéd, hogy működőképes legyen, akkor ezt tedd:
- Vegyél Dell, Lenovo típusokból valamelyiket, esetleg végszükség esetén olcsóbb kategóriából Asus és Toshiba. Semmi mást.
- Bármit veszel, legyen minél több gari (törekedj a 3-4 év garos Dell-ekre)
- Vásárolj minél nagyobb garkiterjesztést ha csak olcsó 1-2 év garos gépre futjaA fentieket több mint száz notebook gari ügyintézésének tapasztalata alapján írtam.
Újabban jönnek be a 3 év garos Acerek, itt az a jó, hogy a pénzedért nagy gart, és baromi jó ár-érték arányt kapsz. Nyilatkozni a minőségről még nem tudok.
Az egy év garis retkeket felejtsd el, mert úgyis összefossa magát, és akkor a hajadra kenheted.
-
Elég sok dv6-os ment már át a kezeim között, ezekről tudok nyilatkozni. Típushibát nem tapasztaltam. Ez egy középkategóriás gép, erős hardverrel. Meghibásodások inkább alkatrészekkel voltak, HDD, RAM, de ezeket a HP szerviz pikk-pakk cseréli.
Én a helyedben elgondolkodnék az Envy 14-esen is, mert jóval komolyabb gép, és nem kerül sokkal többe (15-20 ezer). Jóval nagyobb az akksija (tehát többet bír), és tapasztalatom szerint sokkal szebb a képe, mint a dv6-osnak. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem egy gépnél nagyon fontos a jó képminőség (lásd fenti kollégát, hogy megjárta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx