Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister
üzenetére
Végül sikerült elérni hogy HDMI-n keresztül lássam a Bios-t. Volt is egy olyan opció, hogy kijelző megjelenítése auto felismerés, vagy only notebook LCD, beállítottam nei az utóbbit.....na most ezzel azt sikerült elérni hogy már HDMI-n keresztül sem látom a bios-t.
Szerencsére win-en keresztül még megy. A két perces nyomógomb trükköt is próbáltam de semmi.Notiba hogy lehet a bios-t resetelni? Itt is van lithium elem?
A toshiba supportot holnap megpróbálom.
-
Jazz
veterán
válasz
macimeister
üzenetére
Windows-ba két kijelzőnek érzékeli (képernyő tartalámnak másolása).
Próbáltam windows-ba manuál baállítani only laptop megjelenítőre, de csak annyi történt hogy eltűnt a HDMI jel, meg felpörgött a ventillátor. Ennyi.

Bios sem látható továbbra sem.

-
Jazz
veterán
válasz
macimeister
üzenetére
A kikapcsolást úgy értettem hogy kikpacsoló gomb mint egy asztali monitornál.
Fn F5 van persze, de hiába. Amúgy az ugyan az mint amit a win-be tudsz állítani a kijelző menüben.
Bios-t nem tudom megnézni, mivel HDMI működik csak, és azon keresztül te nem látod a bios-t meg a bootolást. HDMI csak akkor működik ha feláll a windows.
Még ami eszembe jutott az előzménye kapcsán (a működött és nem működött időszak között) hogy akkor húztam ki pont a töltőt a notiból amikor felnyitottam a kijelzőt. Lehet kapott valami fesz impulzust?
-
kenwood3
addikt
válasz
macimeister
üzenetére
Szerintem ha külső monitorral jó a kép, akkor az lesz a probléma, amire te is gondolsz
Az alaplappal szerintem nincs gond. -
Hunter2
addikt
válasz
macimeister
üzenetére
ahhoz legalább egy multiméter kellene meg egy szerviz dokumentáció a géphez, a multimétert simán megveszed boltban de a doksit kissé nehéz beszerezni.
Fórumokon utána lehet nézni az adott típusnak, ha típus hibás az ki fog derülni és akkor a hibát is fogják írni. -
NEMO1968
őstag
válasz
macimeister
üzenetére
Szia!
Laptopnál újabb lehetőség, az akksiról mit csinál?
Amúgy jó a sorrend.
Táp mér,ha nincs lehetőséged méricskélni,akkor másik táp próba erejéig.
Azt amúgy is javasolnám,mert van,hogy minden OK.nak tűnik,de mégsem az.
Alaplap átnéz,lehet hogy találsz egy elszállt biztosítékot.
Csere,persze ha kiment,annak oka van.
Kb.ennyi,ha semmi életjel.
Ha BIOS-ig eljutsz,venti,vinyó megnyikkan,LED villan,esetleg sípol valamit,akkor lehet továbblépni.
Ha eddig nem tudsz eljutni,sz.v.sz kuka az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerencsére win-en keresztül még megy. A két perces nyomógomb trükköt is próbáltam de semmi.
Az alaplappal szerintem nincs gond.
Pyttawrx