Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Koszi!
Kozben eszembe jutott, hogy veletlen felcsereltem a kerdeseket, ezt a fogyaszto vedelemhez szantam volna.
Szoval ez lenne a tortenet:
Ugye van a laptopom (Samsung RF511) amit mindjart ket eve vasaroltam. Ido kozben azomban tobb kellemetlenseg is ert. Neha mukodik jol, neha egy 10 eves gep is gyorsabb nala. Plusz erdekes dolgokat csinal. En tobb, mint egy evig turtem ezt, majd elezdett mar nagyon unalmas lenni. Az amikor egy altalam irt program eles tesztjen nem mukodott az lan csatlakozo, az amikor hovanta egyszer megall az usb 3.0 drivere es ujra kell inditani a gepet, az amikor a kulso monitoron egy videot akadozva jatszik le, az amikor a start menu nem veszi a faradtsagot megnyilni, az amikor ami elotte 1 masodperc volt, az hirtelen mar 1 perc lesz es hasonlok.
Tavaj szeptemberben elkuldtem szervizbe, ahol alaplapot csereltek benne, persze nem lett jo. Majd elkuldtem megegyszer novemberben, amikor nem csinaltak vele semmit se, mert nem lattak a hibat. Ket hete megint elkuldtem, hasonlo eredmennyel mint elotte.Szerintetek mi a baja, mit lehetne vele tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Xbox Series X|S
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx