- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Dell XPS #7127 üzenetére
Már mindent leírtam....
Szeretném az SXGA kijelzőt használatba venni. Az alap az volt, hogy elment a képe a laposnak. Szereztem hozzá egy másik bontásra ítéltet, amiről első körben lekaptam a kijelzőt, és rákötöttem a másik helyett, de képet így se adott (csak a külön rákötött monitorra) ezután próbáltam ki, hogy áttettem az akkut, a memóriákat, és a HDD-t, a bontásra ítélt laptop pedig így tökéletesen működik, csak annak a kijelzője max 1024x768-at tud, míg amelyiknek elment a képe, 1400x1050-et.
Mivel a jobbik, de elsötétedett kijelző alaplapra csatlakozó érintkezője is elszakadt közben, más variációban kipróbálni nem tudtam, de sikerült szereznem hozzá másik csatlakozót, ami tökéletesen jó hozzá.
Így már ki tudtam próbálni úgy is, hogy a nagyobb felbontású kijelzőnek kicseréltem az inverterét, de sajna maradt a sötét kép mindkét inverterrel, mindkét gépen.A gyengébb felbontású kijelző mindkét inverterrel működik, de érdekes módon csak a bontásra ítélt gépen, amivel megvettem.
Így maradt az a felállás, hogy a korábbi laptopnál valami alaplapi gond is lehet, mert azon egyik kijelző sem megy, és lehet hogy amit vettem, az meg nem kezeli le az SXGA panelt. Más ötletem nincs, viszont jó lenne tudni, hogy az SXGA panel kuka, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest