Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Szia
Ez megtortent, kabelen semmi baja. Amint wireless-rol megy es nagy az adatforgalom elobb ledobja magat es teljesen megfagyasztja a gepet. Annyira hogy powergomb hosszu lenyomas es ujra megnyomas orvosolja a problemat.
Mas halozaton nem nagyon volt alkalmam kiprobalni. De most beszereztem egy usb-s wifi egyseget, es kaptam egy masik wlan hozzaferest a szomszed jovoltabol, de keves a remeny hogy a sajat wifi adapterevel mas halozaton hibatlanul fog mukodni...
En wifi adapter, vagy alaplap hibara gyanakszom.
Esetleg, az alaplap csere lehet problema az op rendszernek. Mivel itt ilyen system recovery gombal telepidet ujra egy rejtett particiorol. Csak nemtudom, hogyan kene ezt a modszert is kiloni. Azaz ujra krealni a rejtett particiot, beszerezni egy OME windowst...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx