- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
NEMO1968 #3140 üzenetére
Sajna nagyobb a baj, mint gondoltam. A kávé cukros volt, és egészen befolyt.
Bekapcsolás próbakor semmi. Egy-két LED, de se kép, se hang.
Életemben először szedtem szét így notebookot. Lebontottam az alaplaig, amit kibillentettem. Az egyik részen, mintha olyan diódás megfolyást láttam volna.
Áttörölgettem az egészet finoman monitor tisztítókendővel, hagytam megszáradni, egy csavart kihagytam valhonnan, a wifi kapcsolóhoz szét kell majd megint szedni, de most úgy tűnik működik rajta minden. Bár nem sok reményt fűzök hozzá.
Holnap rákérdezünk a szervíznél, mennyi lehet az alaplapcsere. Ha drága, akkor ideje lesz új készüléket nézni.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX G713RC-HX180
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest