Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Van otthon egy friss, fiatalos Fujitsu-Siemens A7640W laptopunk. A ventilátor kifejezetten hangos már benne, ennyi év után. A cserén kívűl van valami hatásos megoldás a halkításra? Gondolok valamilyen zsírzásra, egyéb ráolvasásra, ami nem fröcsköli össze a notebbok belsejét? -
ro_bert17
őstag
Ide is be klikkolom. Hátha.

Budapesten keresek. Tényleg legyen megbízható, korrekt, olcsó. A főnököm gépéről van szó. -
ro_bert17
őstag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Sajna nagyobb a baj, mint gondoltam. A kávé cukros volt, és egészen befolyt.
Bekapcsolás próbakor semmi. Egy-két LED, de se kép, se hang.
Életemben először szedtem szét így notebookot. Lebontottam az alaplaig, amit kibillentettem. Az egyik részen, mintha olyan diódás megfolyást láttam volna.
Áttörölgettem az egészet finoman monitor tisztítókendővel, hagytam megszáradni, egy csavart kihagytam valhonnan
, a wifi kapcsolóhoz szét kell majd megint szedni, de most úgy tűnik működik rajta minden. Bár nem sok reményt fűzök hozzá.
Holnap rákérdezünk a szervíznél, mennyi lehet az alaplapcsere. Ha drága, akkor ideje lesz új készüléket nézni.
Köszi a válaszokat!
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Folyadákot (kávé) kapott notebooknál mi a teendő? Mi a legbölcsebb dolog, amit a felhasználó tehet? Azon kívűl, hogy kikapcs, akksi kivesz, és várni egy napot van még valami az imán kívűl? -
ro_bert17
őstag
válasz
Lucky04
üzenetére
A biosban nincs sata mode? (mert hogy ugye egyszerűen átállítva az achi-ről ide-re (esetleg még compatible megnevezéssel találkoztam eddig) az XP települ, és nincs BSOD). Az achi illesztő egyébként később is telepíthető, de javasolt eleve a telepítőbe integrálni. A kémkacsa linkje biztos jó erre.
Szerk: Van itt részletesebb is esetleg ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, de holnap itt is érdeklődök egyet.

Pyttawrx