Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Rendben, semmi gond ezzel. A VAIO-mban levo szenzorok homersekletertekeit nem tudtam meg semmilyen kulso progibol elocsalni, ugyanigy jartam egy Gericom notival, illetve egy Portocommal is. ...lehet csak nekem van ilyen rossz tapasztalatom...
Atgondolva belatom igazad lehet. Csupan csak a homersekleterzekelok elhelyezese lehet meg hibaforras.
''Kivétel nélkül minden lapon vannak hőmérő szenzorok, ami alapján, a hűtést szabályozzák.''
Ez ellen egy ellenpelda a Chaintech (tipusa aszem 7njl,vagy vmi hasonlo) SocketA lapom volt(asztali), melyre egyaltalan nem epitettek hoerzekeloket - eleg furcsanak talaltam en is,de hosszas keresgeles utan kellett erre a kovetkeztetesre jutnom.
Orulok h kijavitottal, legalabb tanultam valamit ma is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest