Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
moncsuh
csendes tag
Lehet már nem aktuális, vagy már nem figyeled, de nekem is hasonló konfig van a laposomban, nekem Acer Aspire. Attól a chipset family videókártyától ne várj sokat szerintem.. Nekem is ugyan úgy akad a minecraft, elég zavaróan, szinte minden játék laggol, a hőmérséklettel annyira nincs probléma, nekem sem volt már rég kipucolva, sőt talán még sosem, kifújatva volt eddig, eszméletlen porfelhő volt..
Valószínűleg nem csak amiatt laggolhatsz, eshet vissza az fps, mert túlmelegedik a gép, hanem mert az a videókártya a leggagyibb amit bele lehet tenni egy laposba.
Mikori masina? Az enyém már vagy 5 éves.. Semmi sem megy normálisan, ettől a videókártyától semmi sokat ne várj. Még mondjuk egy WoW is full minimumon, minden kikapcsolva, gameboosterrel is egy minimum 1 fps max: 18-20 (licsking kieggel)
Folyamatosan defragmentálom, futtatok programot, ami eltűntet minden fölösleget a gépemről, vírustalanítás, minden.
A legfőbb oka a rossz grafikának az a videókártya.
Amivel játszhatsz mondjuk régebbi Heroesok, Warcraftok és hasonló grafikai követelménnyel rendelkező játék.Jaa igen, még egy netes vidót se tudok végig nézni, az is beszaggat néha..

Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx