- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Mivel írtatok és tanácsot is kaptam, így gondoltam lövök pár képet a laptopról, amit ide töltöttem fel: [link]
Igen, ATI HD 5145 volt/van benne. Annyit csináltam vele a hétvégén, hogy apám megkapta a vadi új Acer Aspire 5 laptopját, ezt meg megörököltem én (nekem lett leselejtezve
). Lefrissítettem a rajta lévő Windowst, kikapcsoltam, majd eltörölgettem. Miközben a kijelzőt le-fel hajtottam, akkor vettem észre, hogy valami ropog... valószínűleg akkor törhetett el benne a zsanérm, vagy inkább mindkettő, illetve a műanyag hátlapból is kiszakadt a csavar menete. Teljesen szétszedtem a hétvégén, akkor vettem észre, hogy az egész kijelzőt egyetlen csavar tartja magához a laptophoz, szóval a műanyag keret nélkül egyszerűen leesne róla... Na mindegy, ettől még kellett volna képet adnia. A lényeg, hogy a törölgetés után SSD-t cseréltem benne, gondoltam majd felrakok rá egy Linux Mintet és jó lesz még netezni. Power led világít, ha SSD van a gépben, akkor látom annak a ledjét is dolgozni, még a WIFI ledje is egy idő után világítani kezd, gondolom azután, hogy felállt a rendszer. Kép azonban se külső megjelenítőn, se a laptopon nincs. Most megint szétszedtem az előbb, mindent lehúztam róla, amit lehetett, de úgy sem ad képet, szóval nekem, mint laikusnak is gyanús, hogy a VGA halt meg rajta.
Jól gondolhatom-e, hogy a dVGA eltávolításával a procinak kellene képet adnia? Abban is van egy nagyon gyenge iGPU. Mit tudnék még így egyáltalán csinálni? Nincs szívem kidobni a szemétbe, 2010-11 óta a família része.
Szerk.: érdekességként lefotóztam, de nem tudtam rájönni mi az a bekeményedett, de mégis zselés dzsuva, amit a touchpad alól vakarásztam ki... mindenre gondoltam, de arra jutottam, hogy oda valaki egyszer valamit beleöntött...
Szerk2.: igen, pasztázva is volt többször élete során, azért valamennyire igyekeztem rá vigyázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest