- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
mire gondolsz HC alatt? a skillre? vagy arra hogy ilyen szerókra járunk? egyébként én nem vagyok vmi jó játékos régen én is csak heti 1-2 órát toltam (most már heti 10 kb.) a valós skillem olyan low-medium között van
ui.: (bor3esz még nálam is bénább ő a Low-End kategóriát képviseli
)
-
No-kia
addikt
am itt mindenki HC codos? én kis fun tudásom elég kevés hozzátok is, sajnos, bár heti 1-2 óra codtol mit várok ugyebár, nah amjd a MW2-vel többet gameelek
-
phanzetomox
őstag
tegnap volt egy kis ph összeruccanás (Feka007, Johniee, phanzetomox) jó volt
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #95 üzenetére
murphy még a saját fórumunka sem képes firkálni,ahol a privát dolgokat intézzük
edhunter (frédi) meg többször ki lett tiltva,mert a "kedves" adminoknak éles volt a nyelve az érzékeny szemükhöz/fülükhöz szokott lelki világukkal szembenbucimaci meg szimplán sokszor fordul meg a szerveren,az [AI]-s srácok szintén
-
No-kia
addikt
nah fecor (aki velem gamelt délután)holnap bturbo ellen nyomul, érdekes lesz
-
No-kia
addikt
kik voltak ph-sok akik most fent voltak? én ToMee voltam, Fecor ő haverom, denis is, meg zotya is, meg creeam is
-
No-kia
addikt
hello!
holnap délelőtt/után lehet én is felnézek a szeróra, h milyenek a tagok, lesztek fönt, igaz? -
Möhe
addikt
válasz
jozefgucci1 #80 üzenetére
Mi ide be vagyunk zárva,a többiek csak látogatóba jönnek,de lehet őket is itt fogták.
-
válasz
Én jóformán sehova sem nézek be.
-
lovag05
aktív tag
válasz
Gumiszoba. ˇˇ
-
phanzetomox
őstag
válasz
ömlengő szoba
lol
ilyet se hallottam még
-
Mi van , mostanában a cod 4 topicba már be se néztek ?Nagyon felvágósak vagytok mióta van saját ömlengőszobátok
-
válasz
phanzetomox #76 üzenetére
Hát, nem .
(#77) lovag05 : Mi az a "Warhammer 40k"? -
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #76 üzenetére
Szerintem, inkább a Warhammer 40k-s emberkére hasonlít.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #68 üzenetére
az ott a jobb felső sarokban nem te vagy ?
-
.-Blade-.
csendes tag
mi ez a topik?
Ezt? Ti? Nekem?
Am sztem totál felesleges na mind1... Am ahogy vissza olvastam ez eléggé kis kuva anyukádozós topik lett
-
Möhe
addikt
ti sem vagytok 100-asok,dilák vaze
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #68 üzenetére
Ne hántolj. ˇˇ
-
phanzetomox
őstag
D1Rect éppen a gigabyte-nál dolgozik
-
Möhe
addikt
Nah ezen a ponton abba is lehet hagyni a szájkaratét. Ez nem az a topik.
D1Rect merre vagy?
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #64 üzenetére
Azt ice. barátomnak írtam, és nem véletlen tettem OFF-ba, nem gondoltam, hogy ekkora nagy port fog kavarni - viccnek szántam, Neki, lehet, hogy nem ide kellett volna, az igaz - , a "High++" pedig csak egy "bók" volt, hisz' nem tudom, hogy játszottok, fogalmam sincs, aki komolyan vette, vagy fikázásnak... Nevem, adataim? Msn-em kinn van, ha akarsz valamit tudni, ott van. Nem kötöm senki orrára, ki vagyok, ÉN se szóllak le, mert NEM ismerlek téged. - mintha neked is kinn lenne, ki is vagy...
- Egyértelmű, NEKED, pont. A tiszteletről meg pont Te beszélsz, adatok alapján... Ejj...
-
phanzetomox
őstag
Nincs veled semmi bajom csak egyszer csak idejöttél azt se tudom ki vagy mi vagy és akkor itt osztod az észt
A neved nemtudom, azt se tudom hol laksz, mert még ezzel se tiszteled meg a fórumtársaid
Innentől kezdve ne számíts bizalomra
athomi nem a haverom most találkoztam vele először a fórumon
'Menj csak, játssz műanyag fegyverekkel, az igaziak helyett... ' én igazából ezen akadtam ki
ui.: A hangnemedből ítélve nem vagy az a vicces kedvű, így elég nehéz nevetni az agyatlan beszólásaidontehát egyértelmű a hsz gyűjtéses dolog
'ügyes gyerek vagy. ' bár gyerek lehetnék még mindig...
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #59 üzenetére
Jajj... az értelem... Azért, mert ha valaki kérdez valamit, és tudok rá ÉRTELMES választ adni - a többi CoD-os topikban, vagy FEJhallgatós topic, de még volt egy pár - , akkor miért ne segíthetnék, ó nagy fanzetomox... nem OFF-olok szét általában semmit, - nem is szeretnék, ez egy kúltúráltabb hely annál, asszem' - de, mert benyögtem egy viccnek szánt dolgot, egyből rá kell kapni, ügyes gyerek vagy. Szerinted, érdekel a hsz-ek száma? - Hát, nagyon nem... azért vagyok itt, mert segítettek nekem is, viszonozni akarom, az, hogy Te egy kommenten felakadsz a "haveroddal", nos, a Te dolgod, magadat minősíted vele. - uramisten... már rég megöltük volna egymást egy-két emberrel, ha ilyen felfogásunk lenne...
- A többit "Privátban", ha akarsz még valamit, szívesen megbeszélem veled, vagy akárkivel. (a 146 kis hozzászólásomból, kb 10-15 darab, ami nem kizárólag a témához fűződik, ebből 5-6-ot mondhatunk, OFF-nak, akkor meg?)
-
-
Ice!?
őstag
Mikor szoktatok játszani a szerveren? Nekem most is lenne hozzá kedvem, vagy megbeszélhetnénk egy időpontot.
Pár fórumossal összefutottam már játék közben, de a nevükre nem teljesen emlékszem.
ice néven szoktam öldökölni. -
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #57 üzenetére
Nem CoD4-ezek, már elég rég óta...
-
Möhe
addikt
szia
Sima S&D-HC szerverünk van,hétvégente vagy amikor éppen sokan fenn vagyunk,akkor szoktunk egy két furcsa dolgot saját szórakoztatásra kipróbálni,csak shotgun,vagy hasonló "értelmetlen" agymenés egymás hergelésére,ha mod akkor Paintball-t.
szerk: lovag! : bemutatkoznál hamár ennyit vagy itt? köszönöm
-
athomi
veterán
Üdv!
Pár kérdés. :-) Van pub szerveretek? Szoktatok rá járni? Játékmód?
Valós skill? -
válasz
belaazallat #48 üzenetére
Omfg.
-
phanzetomox
őstag
válasz
belaazallat #48 üzenetére
-
belaazallat
addikt
válasz
phanzetomox #40 üzenetére
Azt hittem ezt én találtam ki....
-
Möhe
addikt
szétültetlek bennetek
, nah huzzatok máshová bajt keverni,mondjuk a CsB-re
-
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #45 üzenetére
-
válasz
phanzetomox #40 üzenetére
Ohh, de híres vagyok.
-
Ice!?
őstag
Persze előfordul, de azért rögtön erre gondoltam mert írtátok, hogy valószínű, hogy csal.
Az email-t megkapom, de amikor rákattintok elkezdi betölteni az oldalt, és a felénél megáll. Oldalfrissítés nem segít. (A regelt nickeim, ha esetleg segítene valamit: ice - ice. - icezzjee)
-
Möhe
addikt
Ritkán nekem is fekete a képem,köbö minden 10-ik. Pedig mégis tiszta vagyok,még a cfg-t sem piszkáltam meg. Vga driver-oprendszer veszhetett össze ha nem tiszta a kép.
Ice:
Megnéztem a regeléseket,manuálisan továbbítottam az ellenörző levelet,elvileg most már megkapod az ellenőrző emilt. -
Ice!?
őstag
A fekete pb kép egy fajta hackelés.
Légyszi valaki nézzen rá, hogy működik-e rendesen a honlapon a regisztráció, mert 3 különböző nick-el regeltem, mind a hármat aktiváltam is, de belépni nem tudok, mert "
Nem aktiváltad a regisztrációdat. Kapnod kellett egy e-mailt, amiben le volt írva mit kell tenned. Ha nem kaptad meg, lépj kapcsolatba az oldal üzemeltetőjével."
Csak nekem ilyen?Üdv.
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24 üzenetére
Blédnél erősen női ráhatás
,D1Rect-nél nemtom mi a helyzet,lehet hogy szabin van,mert X-fire-n sem láttam napok óta
-
phanzetomox
őstag
pff lekéstem a szerkről
egyébként D1Rect és Blade hol vannak? nem látom őket a szerón mostanábantalán női ráhatás
-
phanzetomox
őstag
a nevem fonetikusan leírva: fanzetomox ( tehát így ejtsd ki
) a kemo nem zavar majd megszokom
egyébként egyetértek azzal amit mondasz, még jó hogy nincs voice mint a legtöbb cs:s szerónállandóan azt hallgatni ahogy nyivákol mert lelőtték, mikor a tojáshéjból még kis se bújt
az ilyen menjen máriózni meg nyomja a sonicot ezeket is lehet kocka módra játszani
-
Möhe
addikt
válasz
belaazallat #20 üzenetére
oksa,ennyi elég hozzá
kemo: vaze ezt a nevet én sem tudom má kiejteni,leírni meg pláne
,bocsi de Ed után átvettem én is,ne haragudj érte
hát pedig óvoda a szó szoros értelmében,néha inkább lenne a legtöbb kis agresszív anyakedvencének betárcsázós nete,szerintem inkább otthon kötne pulcsit,mintsem a többit cekcuálja a játékban ,és fitoktassa az erejét,vagy a másik példa,a mimóza lelkű akivel nem lehet így beszélni ha rászólnak mert mindenki csapatjátékos csak ő nem,de neki meg Rambózni van kedve
-
phanzetomox
őstag
válasz
belaazallat #20 üzenetére
gránátra nem alapozhatsz lehet pont egy általa ismert kemp helyen vagy nade-n ültél és azért dobta oda
a falon átlövések viszont gyanúsak (főleg ha nem szórta hanem célzott és lőtt )
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #17 üzenetére
Kétszer, épületből vágott hozzám gránátot, UAV jammer-em van, nem tudhatta hogy ott kempelek. Kétszer meg épületen belül, két különböző helyen még be sem lép már rám lő pontosan. A többiekkel is megcsinálta. Több mint véletlen.
-
Möhe
addikt
köszi hogy szóltatok, de sajnos az állandó felügyeletet nem tudjuk megoldani
Béla:fekete a PB-képe,sajnos nem egyértelmű a gyerek,de el van téve ha más névvel jönne vissza.
-
belaazallat
addikt
válasz
phanzetomox #16 üzenetére
Üdv!
Van egy csaló a szerveren, Bender névre hallgat.
-
phanzetomox
őstag
napközben full tele a szeró viszont állandóan megy a káromkodás ,és mindenki mindenkit csalással gyanusít (lehet nem oktalanul ) néha feljöhetne valaki és rendet tehetne (rám nem hallgatnak)
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #14 üzenetére
köszi,nem visszük túlzásba,mert azé nem mindenki komálja a csapatban
de még finomítani kell/kéne rajta,mert mintha nem igazán lenne minden oké a mod-ban -
phanzetomox
őstag
jó ez a paintball hétvége
, tetszik
-
Möhe
addikt
Vaze, egyel több topik ahová firkálni kell/kéne
.
Nemrossz ötlet,de szerintem elfértünk volna a nagy topikban is,csak volt pár beírás ami oda lett beírva ami lehet,hogy elfért volna a honlapon is, nahmeg ott a saját fórum is.
-
válasz
belaazallat #7 üzenetére
Ő itt a fórumon is megtalálható mint Johnee.
Sztem akkor épp a TS-t heggesztette, és azért volt inaktív.
(#9) Ice!?: Várunk szertettel.
(csak ne káromkodj, vagy szidd a többi játékost) -
Ice!?
őstag
Nem kell ide ütős első hsz. A lényeg megtalálható.
Kedvet kaptam egy kis cod4-hez és fel is telpítettem, de még nagyon béna leszek.
Inkább cod2-zni szoktam.
Majd játszhatnánk egy jót. -
p3rgam3nt
tag
válasz
belaazallat #7 üzenetére
Ha dolga van marad afk-ban.Ingyen frag
De ettől függetlenül várunk szeretettel a szerveren. -
válasz
belaazallat #5 üzenetére
Elég jól pörög a szerver, szint állandóan vannak, a kevésbé népszerű pályákon szokott csk lelépni.
-
válasz
belaazallat #2 üzenetére
Hi!
A noob team elég régi banda, ezt a régi tagokkal dumáld meg. -
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #2 üzenetére
Mikor lesz játék?
-
Ide most valami nagyon felemelő 1.hsz kéne, de nincs ötletem.
Talán ennyi:
Honlap: http://www.noobteam.atw.hu/
Szerver IP: 87.229.108.173:28984
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X hibátlan működéssel
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest