- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Anno a sima war mód volt jó... a Pamok közül a kettesig elviselhető volt, utána jöttek bele a gagyi dolgok. Most a promod live meg a live2 már agyrém... Viszont ha war-t keresel pl irc-n, akkor csak ezekre van kapás...
Mi pl azért bérelünk németországi servert, mert oda könnyebb találni nyugat-európai klánokat, mint magyar serverre. Minden játékosnak általában 40-60 között van a pingje. -
Möhe
addikt
ha minket hívnak war-ra és promodban akarják ,akkor csak 1 feltétellel ha belemegyünk, hogy utánna sima HC-ban is nyomunk egyet
ha huzzák a szájukat akkor nincs miről beszélni,mi meg NEM játszunk promodban,csak ha svédgyerekek hullanak az égből,vagy akkor sem..
jah mi le tudunk zárni egy szervert, ez az előnyünk megvan -
lovag05
aktív tag
-
Möhe
addikt
indultok illetve készültök valahová, hogy csakis promodban játszotok war-t?
-
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #188 üzenetére
Akartam is írni, hogy picit elkapkodtam ezt a "senki nemvolt"-ot.
Am télleg jót játszottunk. Kár, hogy el kellett menned. -
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #184 üzenetére
Ahogy lovag is írja, ice néven szoktam játszani. CoD4-ben nem vagyok túl jó, inkább a 2 az én világom, de néha jókat játszok.
Előbb voltam a noob team szerveren, de sehol senki. Írjatok a fórumba, ha van kedved játszani, aztán felmegyek.
Amúgy gl, lovag. -
Möhe
addikt
válasz
ma én is felkerültem 2 hét szünet után
....
...de a szolgáltató gondoskodott róla hogy ne legyek sokáig a 100+os pingel, vagy ingadozott 400 környékéigapjuk kaszál ,+ kabbejel
-
lovag05
aktív tag
válasz
Am. ice néven CoD4ezik ice.
-
phanzetomox
őstag
milyen néven szoktál játszani?
esténként fent szoktam lenni itt :80.249.173.121:29005
rajtam és lovagon kívül nem sokan szoktak lenni (még néha feljön blade), így jó kis nyugis szeró, kérésre mapot/modot váltok.ma noobteam szerón voltam fent és egész sokan voltak
lovag:
thx
-
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #181 üzenetére
Még jó, hogy nem sűrűn cod4-ezek. Amikor viszont kedvem van a játékhoz, a ti szerótokra megyek.
-
válasz
phanzetomox #176 üzenetére
Ha a privát hacket rendesen elemeznék, darabokra szednék, lehetne megfelelő védelemmel szűrni, csak ugye ez melós...
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #176 üzenetére
Tipikus CoD-helyzet ez, sajnos. Az X-Ray is jól indult, több embert is bannoltak a segítségével CBről is, de egyből érkezett az X-Ray elleni védelem. Csalók mindig voltak / vannak / lesznek, csak az a gond, hogy egyre többen.
-
phanzetomox
őstag
pb-vel az a gond hogy lassú (x-ray is) bármilyen cheat ellen is frissítik, még aznap megkapod emailben a priváthacked frissítését pb és x-ray ellen, is innentől kezdve a pb csak az ócska házilag gyártott hackek ellen jó
és mi az eredmény? hát az hogy priváthacket csak az elkényesztetett tizenéves kölykök veszik meg, így azokkal lesz tele a szeró mert őket nem dobja ki, (és ők mondják majd azt neked hogy " Stat beszél, láma ugat" ) na ettől vagyok rosszul
-
válasz
phanzetomox #173 üzenetére
Pff...
"Remek"
Az a vicc, hogy simán meglehetne fogni, csak sztem a PB szarik rá. -
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #173 üzenetére
Az a poén, hogy rengetegen megveszik, én is csodálkoztam, hogy van, aki képes egy ilyenért 7K-t kiadni... Mostanra, inkább az a ritka, aki nem csal valamilyen úton / módon.
-
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #165 üzenetére
"Ohh, sry Commissar, my-my mistake." ˇˇ
-
phanzetomox
őstag
kimondta hogy csalásnak látszik mikor játszik? ezzel nem dobja ki senki, ettől függetlenül én csalásnak tartom
hiszen hack te magad mondtad
igen ugyanazt a cd kulcsot kell beütni, és? nyilván nem eredetivel játszik ( különben nem lenne guid banja, vagy legalábbis kicsi az esélye, ha nem csal) innentől kezdve nem okozhat neki nagy gondot ha egy haverja keyét használja, (feltéve ha egyikük se csal és cb-zik)
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #163 üzenetére
Level hack mióta látszik csalásnak, mikor játszol? Egyszerűen csak felpatcheli a karidat lvl 55re mindent a maximumra lőve. Szerintem, nem csalás, mert pl, ha valakinek, - mint nekem is - újra kell dobni a játékot és elfelejti kimenteni, nagy segítség lehet. Attól, hogy lemásolja az 55s profilját, még nem fog menni, ugyanazt a CD-kulcsot is be kell ütni, különben nem működik. GUID bannt gondolom azért kapott, mert átírta a regisrtyben az mpdata fájlhoz kapcsolódó CD-kulcsot, csak a játékon belül, amikor látta, hogy működik, nem írta vissza a sajátjára. Egyébként, ha érdekel Xirtam, akkor tudok adni elérhetőséget normális, egyszerűen kezelhető lvl hackhez.
-
phanzetomox
őstag
huh ebbe össze gyüjtöttél sok mindent amit nem kellett volna
1. 55lvl-hez level hack kell ez pedig csalás !!
2. gondolom nem eredetivel játszol
3. mert ha igen a guid ban örök ban tehát pb-s szeróra nem tudsz felmenni !!
4. ha nem eredetid van : cserélj keyt
5. kérj meg egy codos ismerősödet hogy másolja le neked az 55-s profilját , te meg csak berakod a tied helyére -
Xirtam
veterán
Na itt hátha van valaki, ötlet hogyna tudok NEM JÁTSZÁSAL 55 lvl lenni? Találtam megoldásokat de sok helyről kivág Guid Ban miatt!
-
Möhe
addikt
randiztok?
ejnyebejnye,nem itt kéneeeemié rakjátok OFF-ba,az egész topik csak OFF-ból áll
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #157 üzenetére
Ment pm... ;D
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #153 üzenetére
Szvsz, addig jó egy játék, amíg azért játszol, mert szórakoztat. War alatt nekem is mindegy, hogy nyerünk / kikapunk, a lényeg, hogy tisztességesen játsszunk egy jót, baráti társaságban. - bár, ez nagyon ritka mostanság, ugyanis vagy a war vége előtt lelépnek, vagy anyáznak... -
- phanze, egy baráti játék majd a szerveren? -
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #149 üzenetére
paintball modban alap stukkerral is mehetünk
nah az lenne még fun
-
phanzetomox
őstag
csak med+ tehát med vagy jobb skill,
ez nem követelmény hisz minden 10-12 éves kocka azt mondja hogy ő bizony pro
med+-ba nem a saját skill hanem más klánokban szerzett csapatjáték tapasztalat a lényeg
(én sem vagyok med
olyan low++ talán)
a med+-hoz nem én ragaszkodtam ez a klántársaim követelménye, mivel ők nem közös mókázás miatt játszanak (mint én) , hanem war központúak,(és mint mindenki ők is nyerni szeretnének
, nekem meg tökmindegy, csak jól érezzem magam a war alatt,)
ui: nem kiírt maszlang
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #151 üzenetére
Szerintem, a med+ az nagyon magas követelmény, bőven elég a med, ha az valós skill, nem pedig csak kiírt maszlag.
-
phanzetomox
őstag
klánom oldala itt: http://www.stealtharmys.atw.hu/
ha valaki jönne fórumozni azt nem bánnám legalább nem leszek egyedül( mivel hogy a klántársakat marhára nem érdekel semmi csak a cod4, így nem is jönnek fel ide)
az oldal még elég kezdetleges de igyekszem javítani a hibákat -
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #149 üzenetére
De, mondjuk, ha HC SD-ben waroztok, az lehet még állatság... megjött a kedvem a CoD4 multihoz.
- kár, hogy egyből a szidkozódás fog menni, amint kezdem magam jól érezni... -
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #146 üzenetére
aham, csak jó előre szólj ránk,me össze kell lapátolni a népet
ugye nem promod izémod,hozémod,hanem sima sallangmentes hárdkór ?
-
phanzetomox
őstag
warra kaphatók vagytok ? (csak ilyen baráti cuccra)
-
feka007
veterán
Hi, mért lettem bannolva a szerverről?
Öcsém ült itt előbb, és játszott vele, biztos ő csinált vmit...
Oldjátok fel pls
-
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #139 üzenetére
Khmm. Érdekes szavakat használsz.:
"Nem a méret a lényeg" aztán pedig "belefért volna"..Pedig még nem múlt el este 11.
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #125 üzenetére
ezen a héten délutános volt mindenki
nekem új munkahelyem van,és 9kor kezdek,ameddig van meló addig vagyok
de mostanában meg sokat leszek túlórában,az meg vígasztal hogy rendesen fizetnek -
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #133 üzenetére
Videó felvételhez, inkább /cl_avidemo 200. XFire nem éppen a minőségéről híres.
-
Ant@
senior tag
Hi!
Tegnap lett meg a játék. Az első pár órában nem is volt semmi gond. Azóta folyton ledobál a punkbuster vmi. memory faliure 120342 üzenettel. Leszedtem az összes patchet, letöröltem a pb könyvtárat aztán frissítettem a legújabb verzióra, de még mindig csinálja. Van ötletetek mitől lehet?
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #125 üzenetére
Gondolom, örülnek ha hazaérnek és valamelyest tudnak pihenni.
-
phanzetomox
őstag
mostanában nemigen vagytok fenn
megy a suli/ munka és azé ?
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #123 üzenetére
Lehet hogy marad is a HQ erre a hétre,amíg valakinek meg nem mozdul az agya,és átrakja másra.
Ma megen volt egy WH-s, Sípinek igaza lehetett a nagy topikban,hogy frissült a falhekk lista.
hogy xarjanak forgó hajócsavart -
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #121 üzenetére
má 3 napja azon van
-
Möhe
addikt
egyik tagunk csinálta,mert a nagy kollektív CoD 4 topikba igen sokat irogattunk,és ott "beszóltak" hogy sok a csapatból,és ezért
de attól még saját infót megosztani is remek dolog egymás közt,ami éppen csak pár embert érint,és nem az egész közösséget,ha megnézed van még pár team akiknek van itt topikjuk
akik meg ide "befirkálnak" mint pölö phanzemotox,nah tőlük meg már nehezen szabadulunk meg mert ideszoktak ( mint legyek a ......) ,kipaterolni meg nincs kedvünk
,röviden: könnyű frag
meg ugye ez jelzi hogy vannak akik bírják a búránkat,plusz ha éppen elállítjuk a szervert akkor megmondják hogy mit baktunk el vagy éppen mit kéne finomítani azon,és ez már jelzés nekünk, hogy azért kezdik ismerni a szerverünket
röviden, ezért van itt ez a topik
mod: mielőtt megírtam ezt a hsz-t 1700 PB-képet néztem át,2 WH-s volt fenn , piros hangszórójukat postára adtam
-
Möhe
addikt
nem hadseregben játszunk,hanem kis baráti társaságban,8ból 6an több mint másfél éve ismerjük egymást
a kis baráti,a magunk egyszerű idióta formájában zajló légkörét szeretnénk megtartani
semmi személyeskedés,megszoktuk egymástKemo: neked súgnak? ennyire hüle nem lehetsz egyedül.....
-
feka007
veterán
Osztán mi a rákfenéér nincs tégéef??
Mindgyá megyek az ombucmanhó'
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #110 üzenetére
dehujevagyidösapám
az különben is : rászistá
ma emberi a pinged? vagy kecskéset töltögecc? legalább egyszer néznél meg egy rendes mexikóisat
-
feka007
veterán
Hi, van TGF?
-
Én is szoktam játszani csak egérrel, amikor a kislányom a bal vállamon alszik.
-
No-kia
addikt
válasz
phanzetomox #102 üzenetére
havrom törött kézzel is gamelt, a gipsz már jóformán teljesen szétfoszlott megpuhult a csuklójánál, meg levágott belőle egy kis darabot, hogy az egér elférjen a tenyerében
-
phanzetomox
őstag
ismerős a kieséses dolog
én márciusban eltörtem a kezem (jobbkezem) 5hétig rajtam volt a gipsz + még 3 hétig mert nem forrt össze rendesen
utána levették a gipszet 2 nappal késöbb meghalt a videókarim ugyhogy még 3 hétig nem játszottam ( néha átmentem a haverhoz azt ott gépeltem
)
vettem új karit (9400gt) elkezdtem játszani de aztán az lett hogy olyan béna voltam mindenkit csalónak hittem mert állandóan leszedtek stb..
de most már kezdek belejönni -
No-kia
addikt
válasz
phanzetomox #100 üzenetére
régebben(heti 10-15 órával) én is medium környékén voltam, de volt egy kiesésem április óta, azóta most jáétszottam először, most én is low-end vok, még
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest