- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
nekem is az asztalon van.. van egérpadom is, de az asztal kicsit recés ezért jobban gurul rajta a görgő
majd én is akarok váltani optikaira/lézeresre vmikor de ha veszek akkor valami normálisat akarok,( csak ami jó az drága is )
bár most itt a ph-n néztem van egy-két egész jó egér olcsón
-
phanzetomox
őstag
válasz
p3rgam3nt #244 üzenetére
pl : trust-nak is van ilyen egere, egyébként nagy tévedés ettől nem lesz jobb senki
kb. annyira jó egy ilyen progi hogy nem baszod vele szét az egered (mint nekem kijött a billentyű cs-ben dupla kp-nál) aki béna annak lehet nyújt valami segítséget lővés közben, bár én pl: jobban szeretem ha minden lövésemet az ellenfélre rántva adom le és egy sorozatlövő szerencsétlenségnél ez nem működik olyan könnyen
de hát ízlések és pofonok....
-
phanzetomox
őstag
-
phanzetomox
őstag
milyen néven szoktál játszani?
esténként fent szoktam lenni itt :80.249.173.121:29005
rajtam és lovagon kívül nem sokan szoktak lenni (még néha feljön blade), így jó kis nyugis szeró, kérésre mapot/modot váltok.ma noobteam szerón voltam fent és egész sokan voltak
lovag:
thx
-
phanzetomox
őstag
pb-vel az a gond hogy lassú (x-ray is) bármilyen cheat ellen is frissítik, még aznap megkapod emailben a priváthacked frissítését pb és x-ray ellen, is innentől kezdve a pb csak az ócska házilag gyártott hackek ellen jó
és mi az eredmény? hát az hogy priváthacket csak az elkényesztetett tizenéves kölykök veszik meg, így azokkal lesz tele a szeró mert őket nem dobja ki, (és ők mondják majd azt neked hogy " Stat beszél, láma ugat" ) na ettől vagyok rosszul
-
phanzetomox
őstag
kimondta hogy csalásnak látszik mikor játszik? ezzel nem dobja ki senki, ettől függetlenül én csalásnak tartom
hiszen hack te magad mondtad
igen ugyanazt a cd kulcsot kell beütni, és? nyilván nem eredetivel játszik ( különben nem lenne guid banja, vagy legalábbis kicsi az esélye, ha nem csal) innentől kezdve nem okozhat neki nagy gondot ha egy haverja keyét használja, (feltéve ha egyikük se csal és cb-zik)
-
phanzetomox
őstag
huh ebbe össze gyüjtöttél sok mindent amit nem kellett volna
1. 55lvl-hez level hack kell ez pedig csalás !!
2. gondolom nem eredetivel játszol
3. mert ha igen a guid ban örök ban tehát pb-s szeróra nem tudsz felmenni !!
4. ha nem eredetid van : cserélj keyt
5. kérj meg egy codos ismerősödet hogy másolja le neked az 55-s profilját , te meg csak berakod a tied helyére -
phanzetomox
őstag
csak med+ tehát med vagy jobb skill,
ez nem követelmény hisz minden 10-12 éves kocka azt mondja hogy ő bizony pro
med+-ba nem a saját skill hanem más klánokban szerzett csapatjáték tapasztalat a lényeg
(én sem vagyok med
olyan low++ talán)
a med+-hoz nem én ragaszkodtam ez a klántársaim követelménye, mivel ők nem közös mókázás miatt játszanak (mint én) , hanem war központúak,(és mint mindenki ők is nyerni szeretnének
, nekem meg tökmindegy, csak jól érezzem magam a war alatt,)
ui: nem kiírt maszlang
-
phanzetomox
őstag
klánom oldala itt: http://www.stealtharmys.atw.hu/
ha valaki jönne fórumozni azt nem bánnám legalább nem leszek egyedül( mivel hogy a klántársakat marhára nem érdekel semmi csak a cod4, így nem is jönnek fel ide)
az oldal még elég kezdetleges de igyekszem javítani a hibákat -
phanzetomox
őstag
warra kaphatók vagytok ? (csak ilyen baráti cuccra)
-
phanzetomox
őstag
mostanában nemigen vagytok fenn
megy a suli/ munka és azé ?
-
phanzetomox
őstag
ismerős a kieséses dolog
én márciusban eltörtem a kezem (jobbkezem) 5hétig rajtam volt a gipsz + még 3 hétig mert nem forrt össze rendesen
utána levették a gipszet 2 nappal késöbb meghalt a videókarim ugyhogy még 3 hétig nem játszottam ( néha átmentem a haverhoz azt ott gépeltem
)
vettem új karit (9400gt) elkezdtem játszani de aztán az lett hogy olyan béna voltam mindenkit csalónak hittem mert állandóan leszedtek stb..
de most már kezdek belejönni -
phanzetomox
őstag
mire gondolsz HC alatt? a skillre? vagy arra hogy ilyen szerókra járunk? egyébként én nem vagyok vmi jó játékos régen én is csak heti 1-2 órát toltam (most már heti 10 kb.) a valós skillem olyan low-medium között van
ui.: (bor3esz még nálam is bénább ő a Low-End kategóriát képviseli
)
-
phanzetomox
őstag
tegnap volt egy kis ph összeruccanás (Feka007, Johniee, phanzetomox) jó volt
-
phanzetomox
őstag
válasz
jozefgucci1 #80 üzenetére
ömlengő szoba
lol
ilyet se hallottam még
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #68 üzenetére
az ott a jobb felső sarokban nem te vagy ?
-
phanzetomox
őstag
D1Rect éppen a gigabyte-nál dolgozik
-
phanzetomox
őstag
Nincs veled semmi bajom csak egyszer csak idejöttél azt se tudom ki vagy mi vagy és akkor itt osztod az észt
A neved nemtudom, azt se tudom hol laksz, mert még ezzel se tiszteled meg a fórumtársaid
Innentől kezdve ne számíts bizalomra
athomi nem a haverom most találkoztam vele először a fórumon
'Menj csak, játssz műanyag fegyverekkel, az igaziak helyett... ' én igazából ezen akadtam ki
ui.: A hangnemedből ítélve nem vagy az a vicces kedvű, így elég nehéz nevetni az agyatlan beszólásaidontehát egyértelmű a hsz gyűjtéses dolog
'ügyes gyerek vagy. ' bár gyerek lehetnék még mindig...
-
phanzetomox
őstag
válasz
belaazallat #48 üzenetére
-
phanzetomox
őstag
pff lekéstem a szerkről
egyébként D1Rect és Blade hol vannak? nem látom őket a szerón mostanábantalán női ráhatás
-
phanzetomox
őstag
a nevem fonetikusan leírva: fanzetomox ( tehát így ejtsd ki
) a kemo nem zavar majd megszokom
egyébként egyetértek azzal amit mondasz, még jó hogy nincs voice mint a legtöbb cs:s szerónállandóan azt hallgatni ahogy nyivákol mert lelőtték, mikor a tojáshéjból még kis se bújt
az ilyen menjen máriózni meg nyomja a sonicot ezeket is lehet kocka módra játszani
-
phanzetomox
őstag
válasz
belaazallat #20 üzenetére
gránátra nem alapozhatsz lehet pont egy általa ismert kemp helyen vagy nade-n ültél és azért dobta oda
a falon átlövések viszont gyanúsak (főleg ha nem szórta hanem célzott és lőtt )
-
phanzetomox
őstag
napközben full tele a szeró viszont állandóan megy a káromkodás ,és mindenki mindenkit csalással gyanusít (lehet nem oktalanul ) néha feljöhetne valaki és rendet tehetne (rám nem hallgatnak)
-
phanzetomox
őstag
jó ez a paintball hétvége
, tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest