- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #59 üzenetére
Jajj... az értelem... Azért, mert ha valaki kérdez valamit, és tudok rá ÉRTELMES választ adni - a többi CoD-os topikban, vagy FEJhallgatós topic, de még volt egy pár - , akkor miért ne segíthetnék, ó nagy fanzetomox... nem OFF-olok szét általában semmit, - nem is szeretnék, ez egy kúltúráltabb hely annál, asszem' - de, mert benyögtem egy viccnek szánt dolgot, egyből rá kell kapni, ügyes gyerek vagy. Szerinted, érdekel a hsz-ek száma? - Hát, nagyon nem... azért vagyok itt, mert segítettek nekem is, viszonozni akarom, az, hogy Te egy kommenten felakadsz a "haveroddal", nos, a Te dolgod, magadat minősíted vele. - uramisten... már rég megöltük volna egymást egy-két emberrel, ha ilyen felfogásunk lenne...
- A többit "Privátban", ha akarsz még valamit, szívesen megbeszélem veled, vagy akárkivel. (a 146 kis hozzászólásomból, kb 10-15 darab, ami nem kizárólag a témához fűződik, ebből 5-6-ot mondhatunk, OFF-nak, akkor meg?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest