Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
Jó volt ez az esti játék fiúk. <3 xDDDDD Na puszi.
-
-
lovag05
aktív tag
-
lovag05
aktív tag
Nem pikkeltem én senkire sem, ezt én sem értem. -lehet rosszul fogalmazott(?)- De mire fel vágtatok ki, azt nem vágom... én nem adnék senki szavára sem, főleg ilyenekére nem,-a'la kép- akik csak sírni tudnak, ahelyett, hogy játszanának. Én is tudok gyorsan lőni, még mennyire, ígyis úgyis azt mondják, hogy használom, ha megy, ha nem, innentől már nem érdekel. És hja, ugyanis már ennyi erővel, ha én azt mondom, hogy egy xar csaló vagy, arról sem ti tehettek és téged is ki fognak rakni, igaz? Nah, de mindegy, van még ezer másik szerver is, nem kötelező egyre járni.
-
lovag05
aktív tag
Lovag élmény-percek.
Egy jó barátom megkérdezte, lenne e kedvem pubolni... benne voltam, úgyis régen játszottam alap pubon. Az első map broadcast volt, melyen elég pancser voltam, senki sem szólt, semmiért, mindenki "békésen" játszott. Következő map carentan, sok restart, játék mód váltás után végül átkerült creekre a játék, HQban. A gond itt kezdődött el, mert elkezdtem jól játszani, valaki elkezdi, hogy autoshootot* használok, mondom, hogy igen. -bár, mesterlövész puskával sokat érek vele, az biztos... (Y)- Egyre jobban ment, jöttek a jobbnál jobb beszólások, WHsozás, amire egy ROSSZ SZÓT NEM mondtam, bár, senkit nem érdekel. Erre belöki valaki, hogy WHzok, mondom igen, anyám biztos megvette nekem az x22t 20Kért és utána még lőttem párat, "fokozódott a hangulat". 31-10es statnál benyögi valaki, hogy nem kér a társaságomból, meg, hogy "g*ci csíter" és kibannoltak. GG!
Megfelel?
*Autoclickert használtam, ez igaz. Ennek a programnak a használatával olyan, mint amikor püfölöm az egeret, csak helyettem nyomta a lövés gombot.
-bár, ha nem használom is azt mondják, hogy használom, de teljesen mindegy-
-
lovag05
aktív tag
Kevés ilyen klán van, mely neve ennyire fedi a valóságot.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #226 üzenetére
Hülye állat. xDDDD
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #224 üzenetére
Mondtam, hogy ne tescosat vegyél... ;D xDDDD
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #222 üzenetére
És hétfőn jön a segély? xD
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #220 üzenetére
Már full mindegy, mert nincs is szerver. xDDDD
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #217 üzenetére
Offolod itt a totyikot. xD
-
lovag05
aktív tag
Ehh... lehet félreértés van, a .noob Teamhez csak "haveri szálak" "kötnek" minket, ideszoktunk. Phanzetomoxnak van egy szervere, ezen szoktunk mixelni, mikor ki jön (bárki, akinek kedve van). Az én klánom az eNERGY', abban négyen vagyunk, így talán érthető.
Szerk.: "
csimav
((* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!))" -Kár érted, mostanság sok jobb arcot bannoltak... :'( -
lovag05
aktív tag
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #184 üzenetére
Am. ice néven CoD4ezik ice.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #176 üzenetére
Tipikus CoD-helyzet ez, sajnos. Az X-Ray is jól indult, több embert is bannoltak a segítségével CBről is, de egyből érkezett az X-Ray elleni védelem. Csalók mindig voltak / vannak / lesznek, csak az a gond, hogy egyre többen.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #173 üzenetére
Az a poén, hogy rengetegen megveszik, én is csodálkoztam, hogy van, aki képes egy ilyenért 7K-t kiadni... Mostanra, inkább az a ritka, aki nem csal valamilyen úton / módon.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #165 üzenetére
"Ohh, sry Commissar, my-my mistake." ˇˇ
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #163 üzenetére
Level hack mióta látszik csalásnak, mikor játszol? Egyszerűen csak felpatcheli a karidat lvl 55re mindent a maximumra lőve. Szerintem, nem csalás, mert pl, ha valakinek, - mint nekem is - újra kell dobni a játékot és elfelejti kimenteni, nagy segítség lehet. Attól, hogy lemásolja az 55s profilját, még nem fog menni, ugyanazt a CD-kulcsot is be kell ütni, különben nem működik. GUID bannt gondolom azért kapott, mert átírta a regisrtyben az mpdata fájlhoz kapcsolódó CD-kulcsot, csak a játékon belül, amikor látta, hogy működik, nem írta vissza a sajátjára. Egyébként, ha érdekel Xirtam, akkor tudok adni elérhetőséget normális, egyszerűen kezelhető lvl hackhez.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #157 üzenetére
Ment pm... ;D
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #153 üzenetére
Szvsz, addig jó egy játék, amíg azért játszol, mert szórakoztat. War alatt nekem is mindegy, hogy nyerünk / kikapunk, a lényeg, hogy tisztességesen játsszunk egy jót, baráti társaságban. - bár, ez nagyon ritka mostanság, ugyanis vagy a war vége előtt lelépnek, vagy anyáznak... -
- phanze, egy baráti játék majd a szerveren? -
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #151 üzenetére
Szerintem, a med+ az nagyon magas követelmény, bőven elég a med, ha az valós skill, nem pedig csak kiírt maszlag.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #149 üzenetére
De, mondjuk, ha HC SD-ben waroztok, az lehet még állatság... megjött a kedvem a CoD4 multihoz.
- kár, hogy egyből a szidkozódás fog menni, amint kezdem magam jól érezni... -
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #133 üzenetére
Videó felvételhez, inkább /cl_avidemo 200. XFire nem éppen a minőségéről híres.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #125 üzenetére
Gondolom, örülnek ha hazaérnek és valamelyest tudnak pihenni.
-
lovag05
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #80 üzenetére
Gumiszoba. ˇˇ
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #76 üzenetére
Szerintem, inkább a Warhammer 40k-s emberkére hasonlít.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #68 üzenetére
Ne hántolj. ˇˇ
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #64 üzenetére
Azt ice. barátomnak írtam, és nem véletlen tettem OFF-ba, nem gondoltam, hogy ekkora nagy port fog kavarni - viccnek szántam, Neki, lehet, hogy nem ide kellett volna, az igaz - , a "High++" pedig csak egy "bók" volt, hisz' nem tudom, hogy játszottok, fogalmam sincs, aki komolyan vette, vagy fikázásnak... Nevem, adataim? Msn-em kinn van, ha akarsz valamit tudni, ott van. Nem kötöm senki orrára, ki vagyok, ÉN se szóllak le, mert NEM ismerlek téged. - mintha neked is kinn lenne, ki is vagy...
- Egyértelmű, NEKED, pont. A tiszteletről meg pont Te beszélsz, adatok alapján... Ejj...
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #59 üzenetére
Jajj... az értelem... Azért, mert ha valaki kérdez valamit, és tudok rá ÉRTELMES választ adni - a többi CoD-os topikban, vagy FEJhallgatós topic, de még volt egy pár - , akkor miért ne segíthetnék, ó nagy fanzetomox... nem OFF-olok szét általában semmit, - nem is szeretnék, ez egy kúltúráltabb hely annál, asszem' - de, mert benyögtem egy viccnek szánt dolgot, egyből rá kell kapni, ügyes gyerek vagy. Szerinted, érdekel a hsz-ek száma? - Hát, nagyon nem... azért vagyok itt, mert segítettek nekem is, viszonozni akarom, az, hogy Te egy kommenten felakadsz a "haveroddal", nos, a Te dolgod, magadat minősíted vele. - uramisten... már rég megöltük volna egymást egy-két emberrel, ha ilyen felfogásunk lenne...
- A többit "Privátban", ha akarsz még valamit, szívesen megbeszélem veled, vagy akárkivel. (a 146 kis hozzászólásomból, kb 10-15 darab, ami nem kizárólag a témához fűződik, ebből 5-6-ot mondhatunk, OFF-nak, akkor meg?)
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #57 üzenetére
Nem CoD4-ezek, már elég rég óta...
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest