- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
-
Möhe
addikt
Ha megnézed akkor zolee gezcizett le,és nem vagy bannolva,megnéztem a listában a neveket,te nem vagy köztük.

Amúgy engem legtöbbször azért raktak ki a csiribiriről mert jobb voltam mint 1-2 admin, de magyarázhattam hogy jó a fülesem nemérdekelték. Konzolba íták hogy nézzétek hogy fordul a fal felé és követ végig,pedig csak a fülemre hagyatkoztam és volt némi pályaimeretem hogy az a hang honnan és milyen körülmények között hallható. Nem vettem magamra,persze zabos voltam kicsit de aztán mentem máshová.
A másik meg hogy saját szerverről nemigen raknak ki engem,illetve csapattársat.
an még ezer másik szerver is, nem kötelező egyre járni - ez így van,semmi nem kötelező csak adott a lehetőség,fair play keretek között -
Möhe
addikt
Az auto klikkerrel én szvsz nem értek egyet mert az az egyén hibája ha nem tud gyorsan klikkelni a pisztollyal és inkább egy programot használ. Én sem orvosolom a "hibámat" mert nem tudok csak fejest lőni,ugye erre is van megoldás. Én írtam azt is hogy IQ és a szülő pénztárcája hogy valaki csal vagy nem. Kemo mondta hogy kicsit pikkeltél ránk mert nem áltunk ki 2v4-ben ezért csaltál (ő fogalmazott így, nem is értettem ezzel mire is céloz). Ha meg azzal szekálnak hogy wh-zol,csalsz, vagy mittomén,akkor az nem a szerver üzemben tartójának (nekünk) hibája.Mert ide az jön játszani aki akar,és ha neki olyan a kedve és lelki világa akkor kulturált körülmények között azt írhat a konzolba amit akar.(egyébként sem tudjuk szűrni a beírásokat) Ha ezt te mellre szívod akkor mosom kezeimet.Ha nem inged ne vedd fel....
Ha pm-ben megadod a guidodat akkor megnézem hogy ban-t adott-é valaki,annyira ment a szöveg TS-en de nem is figyeltem arra hogy mondta volna bári hogy kirakott téged.
De azé ez nekem erős: "csak az csal akit a PB megfog " by Lovag
-
phanzetomox
őstag
-
Möhe
addikt
mond ki: összefújta a szemetet a szél
,azé vagyunk itt ennyien

amúgy mi is 4 emberre redukálódtunk a 7ből
hétvégén valami okosságot kéne művelni mert 1 hete nincs energiám a játékra,de most hétvégén nem melózom,és szeretnék egy kicsit kikapcsolódni,hamár kimozdulni sincs kedvem, takaríccsuk le kemo szerverét,had örüljön neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SipiBcs
őstag
Az, hogy rám ír az egy dolog... Az, hogy szívesen jön e egy Spanyol vagy Francia egy Magyar serverre.... az meg egy dolog.
A másik meg, hogy ha elkezdtek játszani, neked sem jó, ha 120-as pingel játszik az ellenfél és diavetítő ellen játszol... (gondolom én a saját tapasztalataim alapján!)ui: manapság low- skillt keresünk

-
SipiBcs
őstag
Anno a sima war mód volt jó... a Pamok közül a kettesig elviselhető volt, utána jöttek bele a gagyi dolgok. Most a promod live meg a live2 már agyrém... Viszont ha war-t keresel pl irc-n, akkor csak ezekre van kapás...
Mi pl azért bérelünk németországi servert, mert oda könnyebb találni nyugat-európai klánokat, mint magyar serverre. Minden játékosnak általában 40-60 között van a pingje. -
Möhe
addikt
ha minket hívnak war-ra és promodban akarják ,akkor csak 1 feltétellel ha belemegyünk, hogy utánna sima HC-ban is nyomunk egyet
ha huzzák a szájukat akkor nincs miről beszélni,mi meg NEM játszunk promodban,csak ha svédgyerekek hullanak az égből,vagy akkor sem..
jah mi le tudunk zárni egy szervert, ez az előnyünk megvan
-
phanzetomox
őstag
kimondta hogy csalásnak látszik mikor játszik? ezzel nem dobja ki senki, ettől függetlenül én csalásnak tartom
hiszen hack te magad mondtad
igen ugyanazt a cd kulcsot kell beütni, és? nyilván nem eredetivel játszik ( különben nem lenne guid banja, vagy legalábbis kicsi az esélye, ha nem csal) innentől kezdve nem okozhat neki nagy gondot ha egy haverja keyét használja, (feltéve ha egyikük se csal és cb-zik)

-
phanzetomox
őstag
csak med+ tehát med vagy jobb skill,
ez nem követelmény hisz minden 10-12 éves kocka azt mondja hogy ő bizony pro
med+-ba nem a saját skill hanem más klánokban szerzett csapatjáték tapasztalat a lényeg
(én sem vagyok med
olyan low++ talán)
a med+-hoz nem én ragaszkodtam ez a klántársaim követelménye, mivel ők nem közös mókázás miatt játszanak (mint én) , hanem war központúak,
(és mint mindenki ők is nyerni szeretnének
, nekem meg tökmindegy, csak jól érezzem magam a war alatt,)ui: nem kiírt maszlang

-
phanzetomox
őstag
Nincs veled semmi bajom csak egyszer csak idejöttél azt se tudom ki vagy mi vagy és akkor itt osztod az észt
A neved nemtudom, azt se tudom hol laksz, mert még ezzel se tiszteled meg a fórumtársaid
Innentől kezdve ne számíts bizalomra
athomi nem a haverom most találkoztam vele először a fórumon 
'Menj csak, játssz műanyag fegyverekkel, az igaziak helyett... ' én igazából ezen akadtam ki
ui.: A hangnemedből ítélve nem vagy az a vicces kedvű, így elég nehéz nevetni az agyatlan beszólásaidon
tehát egyértelmű a hsz gyűjtéses dolog 
'ügyes gyerek vagy. ' bár gyerek lehetnék még mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy küldjek át neki egy cipő jpg.-t a szerón? ő meg küld egy csaj gif.-et ? nem-nem maradjunk csak a személyes átvételnél 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A másik meg, hogy ha elkezdtek játszani, neked sem jó, ha 120-as pingel játszik az ellenfél és diavetítő ellen játszol... (gondolom én a saját tapasztalataim alapján!)

kimondta hogy csalásnak látszik mikor játszik? ezzel nem dobja ki senki, ettől függetlenül én csalásnak tartom
tehát egyértelmű a hsz gyűjtéses dolog