- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
válasz
p3rgam3nt #244 üzenetére
Én nem sűrűn használom. Sőt.. (Nincs "normális" klikkelőm, de nem is hiányzik. És amúgy ezek közt is van különbség.)
De mint már említettem, én gyorsabban le tudom adni a lövéssorozatot, mint a klikkelő. (Nem nagyképűség, de nem két ember állította már ezt. Arról meg, hogy milyen szinten játszok, talán csak lovag tudna mesélni.) Warokon gyakran pihentetnem kell a mutatóujjam egy jó kis garandozás után.Kapják be, hogy sokszor elviszik előlem a csipát.
Nekem is x7-em van, ami tud 3x-os kattintást, de az azon kívül, hogy windowsban elég csak egyszer rákattintani az ikonra, hogy megnyissa, sok hasznát nem látom.
Amúgy milyen egérpadot használtok? Vagy csak simán az asztalon?
-
Ice!?
őstag
-
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #188 üzenetére
Akartam is írni, hogy picit elkapkodtam ezt a "senki nemvolt"-ot.
Am télleg jót játszottunk. Kár, hogy el kellett menned. -
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #184 üzenetére
Ahogy lovag is írja, ice néven szoktam játszani. CoD4-ben nem vagyok túl jó, inkább a 2 az én világom, de néha jókat játszok.
Előbb voltam a noob team szerveren, de sehol senki. Írjatok a fórumba, ha van kedved játszani, aztán felmegyek.
Amúgy gl, lovag. -
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #181 üzenetére
Még jó, hogy nem sűrűn cod4-ezek. Amikor viszont kedvem van a játékhoz, a ti szerótokra megyek.
-
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #139 üzenetére
Khmm. Érdekes szavakat használsz.:
"Nem a méret a lényeg" aztán pedig "belefért volna"..Pedig még nem múlt el este 11.
-
Ice!?
őstag
Mikor szoktatok játszani a szerveren? Nekem most is lenne hozzá kedvem, vagy megbeszélhetnénk egy időpontot.
Pár fórumossal összefutottam már játék közben, de a nevükre nem teljesen emlékszem.
ice néven szoktam öldökölni. -
Ice!?
őstag
válasz
phanzetomox #45 üzenetére
-
Ice!?
őstag
Persze előfordul, de azért rögtön erre gondoltam mert írtátok, hogy valószínű, hogy csal.
Az email-t megkapom, de amikor rákattintok elkezdi betölteni az oldalt, és a felénél megáll. Oldalfrissítés nem segít. (A regelt nickeim, ha esetleg segítene valamit: ice - ice. - icezzjee)
-
Ice!?
őstag
A fekete pb kép egy fajta hackelés.
Légyszi valaki nézzen rá, hogy működik-e rendesen a honlapon a regisztráció, mert 3 különböző nick-el regeltem, mind a hármat aktiváltam is, de belépni nem tudok, mert "
Nem aktiváltad a regisztrációdat. Kapnod kellett egy e-mailt, amiben le volt írva mit kell tenned. Ha nem kaptad meg, lépj kapcsolatba az oldal üzemeltetőjével."
Csak nekem ilyen?Üdv.
-
Ice!?
őstag
Nem kell ide ütős első hsz. A lényeg megtalálható.
Kedvet kaptam egy kis cod4-hez és fel is telpítettem, de még nagyon béna leszek.
Inkább cod2-zni szoktam.
Majd játszhatnánk egy jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest