Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Stimpy
senior tag
Ha nagyon jó állapotú és megvan a doboza, akkor kb 2k-t ér, ha csak teló + töltő van, akkor max 1k az értéke jelenleg.De ne add fel, 30-40 év és tök nagy értéke lesz.Akkor majd én is meggazdagszom.Sok sikert!
-
<>jana<>
senior tag
írd úgy hogy 1610 es úgy ismerik. egyébként 500ft körül van az értéke.
-
süti5
őstag
öööööö, télleg nem gondoltam még semmire, inkább csere érdekelne valami mai telóra, ami mondjuk erős középkategóriás.
Mondhatsz bármilyen ajánlatot, én nem fogok megsértődni, ennek a telónak úgyis eszmei mint valós használati értéke van, és ez kinek mit ér meg, az tök különböző. -
süti5
őstag
A címben szereplő teló eladó avagy cserélhető mai telóra
Ritka telefon, ráadásul ez olaszországból származik, Telecom Italia Mobil felirattal, de magyar menü is van benne mikor bekapcsolom. Teljesen új állapotú, nem használt, fiók mélyén hevert, jól müxik, egy ismerős adta nekem, tegnap 14 órát töltöttem akksiját.
Batár nagy, igazi retro mobil. Remélem értékeli vagy gyűjti valaki
Fillérekért nem adom el inkább megtartom.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új pc házak! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő