Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Igen, mert még nyilván nem csiszolódtak össze. Mindkettő változni fog, ez világos. Na persze esélyük se lesz, ha mindig benyomul valami kis nyomi igazságosztó, aki persze egészen biztos benne, hogy az a kapcsolat egy szar, és vele sokkal jobban járna a csaj. Na persze, hiszen minden csaj ilyen kis gerinctelen gyökerekkel akar nyomulni. Aztán majd nagyon meglepődik , ha a csaj 1 hónap múlva tőle is megpattan, mert jött egy még gerinctelenebb patkány, aki jobban nyomult.
Joco: Mondjuk azt, hogy személyes tapasztalat miatt vagyok ''enyhén'' elfogult az ilyen férgekkel szemben. És igazad lehet, hogy talán nem vagyok ebbe a világba való, de ha egyetlen becsületes ember marad is a világon, az én leszek!
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest