Hirdetés
Aktív témák
-
madgie
titán
válasz baluka26 #49129 üzenetére
Mi már több éve lehánytuk egymást oda-vissza, és mi az eredménye? Mámma elveszem
Mephi666: én is "okos" leszek: ne filózz mindig az exről, majd ha akar valamit, sündörögjön ő körülötted, mint a pincsikutya ha most utána rohangálsz 24/7, 90%, hogy lúzerként maradsz meg benne.
-
madgie
titán
válasz mephi666 #49147 üzenetére
Jártam én is hasonlö cipőben, ott is az volt a "probléma", hogy a csaj szerint én változtam negatív irányba. Most az érzelmi állapotod miatt teljesen normális, hogy elhiszed ezt, de később realizálódik majd, hogy nincs kettő négy nélkül, a lyány keze is vastagon benne van, hogy ide jutottatok. Akkor és ott én is rohangáltam utána, majd vártam, hogy ő hívjon, majd amikor kiderült, hogy ez már felmelegített káposzta sem lesz, bő fél évre elnyújtott folyamatos buli és egyéjszakás kalandok sora következett. Életem egyik legszebb időszaka
Ja, az ex azóta a második férjét fogyasztja, most már van egy gyerek is, ex-apóssal néha összetalálkozva (kocsma) mindig félrehív, hogy mennyire szeretné a mai napig, ha együtt lennénk... csak hát nekem az a vonat már rég elment.
-
madgie
titán
válasz Stalker-2572 #49464 üzenetére
Egy cimborám hegyalján összemelegedett egy rokkerlyánnyal, az meg kikötötte (ismerkedéskor ), hogy csak bort igyon, de sokat, mert ő csak úgy szereti lenyelni. Hát mit csinált volna, jó férfiember módjára korsóval vedelte a vörösbort
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest