- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
madgie #49149 üzenetére
ez is benne van, de az is, hogy működhet... közeli ismerőskörben volt már ilyen: csaj együtt lakott a barátjával, (mindig is pasizott/bulizott) szétmentek, együtt volt egy darabig mással, majd nem működött és visszament a régihez: azóta is együtt élnek, sőt gyerek+házasság is volt... amíg nem próbáljuk, nem tudhatjuk
#49148: ez nem ilyen változás, hogy A-ból B leszek... hanem A-ból egy idő alatt B-vé változtam (saját hibámból) és most igyekszem bizonyítani (főleg magamnak), hogy több vagyok ennél...
biztos marad csomó kisebb hiba, de amúgy sem azok juttattak ide minket
-
mephi666
nagyúr
válasz
madgie #49146 üzenetére
eljött a nagy nap?
gratulálok!
nem rohangálok utána... érdekel és hiányzik (ezért beszélgettem anyósjelölttel is, mert ők is hiányoznak és tőle tudok úgy érdeklődni, hogy kicsit lenyugodjak és nem is mondja vissza), de nem fogom most hívni, amíg ő nem keres meg
a lehetőség adott neki: kb 2 gombnyomás a telefonon... a héten is mondta, hogy többször nézte, hogy kerestem-e és gondolt rá, hogy felhív, de nem tette... a legnagyobb baj az, hogy a legutolsó kép maradt meg neki rólam, ami teljesen más, mint ami vagyok és nem képes bízni a változásban... ha pedig változok, hogy mutassam neki?
csak bízok benne, hogy jó hatással lesznek rá az időnkénti találkozások, mert jönni fog... erre a nyakam teszem
Aktív témák
- eBay
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest