Hirdetés
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz madgie #49146 üzenetére
eljött a nagy nap? gratulálok!
nem rohangálok utána... érdekel és hiányzik (ezért beszélgettem anyósjelölttel is, mert ők is hiányoznak és tőle tudok úgy érdeklődni, hogy kicsit lenyugodjak és nem is mondja vissza), de nem fogom most hívni, amíg ő nem keres meg a lehetőség adott neki: kb 2 gombnyomás a telefonon... a héten is mondta, hogy többször nézte, hogy kerestem-e és gondolt rá, hogy felhív, de nem tette... a legnagyobb baj az, hogy a legutolsó kép maradt meg neki rólam, ami teljesen más, mint ami vagyok és nem képes bízni a változásban... ha pedig változok, hogy mutassam neki? csak bízok benne, hogy jó hatással lesznek rá az időnkénti találkozások, mert jönni fog... erre a nyakam teszem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz madgie #49149 üzenetére
ez is benne van, de az is, hogy működhet... közeli ismerőskörben volt már ilyen: csaj együtt lakott a barátjával, (mindig is pasizott/bulizott) szétmentek, együtt volt egy darabig mással, majd nem működött és visszament a régihez: azóta is együtt élnek, sőt gyerek+házasság is volt... amíg nem próbáljuk, nem tudhatjuk
#49148: ez nem ilyen változás, hogy A-ból B leszek... hanem A-ból egy idő alatt B-vé változtam (saját hibámból) és most igyekszem bizonyítani (főleg magamnak), hogy több vagyok ennél... biztos marad csomó kisebb hiba, de amúgy sem azok juttattak ide minket
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest