Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
mark75
üzenetére
Most mondtam én olyat, hogy baj lenne a taktikázással?
Ez különben is egy régi szabály, lehet, hogy már egyáltalán nem igaz.
De attól függetlenül szerintem tök érdekes dolog pl. konfliktusokat megoldani... Meg kiismerhetetlen helyeket kiismerni is izgalmas kihívás. 
sk8er: nem cica, maci

-
-
Kkocos
tag
Én most itt rögtön elájulok! Ezt még te sem hiszed el, ugye?
nem birnám ki hogy 2-3hétig sms-zek stb egy csajjal.és azon kivül semmi.
Én hetekig csak fűzöm ameddig legalább ketesben egy találkát bedumálok neki.azt hogy mindent megtesznek,nem ugy kell érteni hogy szolok a csajomnak hogy hozzon még 1 csajt magával és ugy sex hármasba.
és meg is teszi.
Áruld már nekem is titkot, ha van titok, esetleg én vagyok a félénk. Nem hiszem! Inkáb túl rámenős. Nah mindegy, ha úgy van ahogy mondod, és nem csak hantázol akkor te tudsz valamit. -
Cs.Orsolya
senior tag
Ha élőben beszélgetnénk, most mondanék ide pár dolgot...
A menstruációs vér nagyon tiszta, és a szaga is tiszta. Kicsit erőteljesebbek benne aferomonok, és a vérhez kapcsolódó illatok, de ha szereted a lány női illatait is, akkor ennek a szaga sem zavaró. Nekem ezt férfiak mondták. Sőt, valaki teljesen begerjed tőle, és ez furcsa dolog. Aki az ízét is szereti, hát, kinek-kinek mi az ízlése. Én is ismerek ilyen pasast. nem tudom, milyen gyakori jelenség egyébként.
A szex tabusága m. alatt inkább spirituális, lélektani okokra vezethető vissza, és van egy archaikus hagyománya is ennek. Az első pár napban talán erőteljesebbek a szexuális energiák is, mégis ezek sokkal introvertáltabb élményeket adnak, nem pedig igazi kapcsolódásra való igényt. Amúgy m.görcsökre jót tesz az orgazmus, segíti a görcsoldást a felszabaduló oxitocin mennyisége... Más részről, szerintem, az első két napban inkább ne szexeljenek a felek. Belül egy seb van, nyitottabb a fertőzésekre a méh ilyenkor, és tudjuk, hogy a méhnyakrákot egy vírus okozza, amit ilyenkor könnyebb abszolválni szexuális aktus révén... És még sok dolgot lehetne itt megemlíteni...

-
ladybug
őstag
Ebből is az egészséges fajta kell. Egyébként a nőnek is pont annyira kell önbizalomtelinek és határozottnak lennie, mint a férfinak. Egyszerűen magunkért kell kiállni, az elképzeléseinkért, hogy mit szeretnénk ettől a kapcsolattól. Persze közben formálódhat ez az elképzelés, mert egyre jobban megismerik a felek egymást.
-
darnellsmith
senior tag
-
elmoraan (r)
aktív tag
Nem értek hozzá, szóval valaki magyarázza már el nekem, hogy lehet két embert egyszerre szeretni? Időosztásos, vagy párhuzamos módszer a célravezető? Most nem a fizikai együttlétre, a gondolati szintű megoldásra gondolok. Nyilván, amikor az x versenyzővel van az illető, akkor x-et szereti, amikor y-nal, akkor meg y-t. (Fordított esetre nem is merek gondolni.) De mi van a kettő között, amikor egyikükkel sincs? Eddigi tapasztalásaim alapján a szerelmes emberfia eléggé be van zsongva, és (főleg az elején) a gondolatait elég jól kitölti a másik fél... ez a hatás duplázva már simán veszélyes lehet az ép észre... Látod, vazze, már álmodban se hagynak békén. Brrr. Belegondolni is rossz, hogy nem elég két nőszeméllyel vesződni, még a saját hormonjaid is piszkálnak közben. A feniletilamin, endorfin, adrenalin, oxitocin monnyon le. Illetve az adrenalin az ne, mert kell másra is, meg az endorfin se, mert finomabb lesz tőle a vér.
Konklúzió: dobd ki mindkettőt, és keress egy olyat, aki mindkettőt helyettesíti. Sokkal gazdaságosabb.
-
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Posta, csomagküldés
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De attól függetlenül szerintem tök érdekes dolog pl. konfliktusokat megoldani... Meg kiismerhetetlen helyeket kiismerni is izgalmas kihívás. 
De az sem rossz taktika.
)