- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
Sipi16 #31508 üzenetére
Az én személyes szerény véleményem, hogy bármennyire is szeretem a párom, ha megcsalna akkor nem tudnám visszafogadni. Nálam a megcsalás a tiszteletlenség jelképe. Nem tudnám úgy szeretni a párom mint a megcsalás előtt, folyton az járna a fejemben hogy mikor csal meg újra, többet nem tudnék neki hinni, nem lenne felé bizalmam...ami a kapcsolat halála. Szóval ilyenkor békével, megbeszélve külön utakon folytatnánk tovább az életünket.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Sipi16 #27774 üzenetére
Ez így van nekem is egy ismerősöm kinn él tőle tudom.
Valamint odavanak a mo pasikért mert rámenősek vagyuk az ottaniakhoz képest.dudika10 Valamint nagyon ellentétesek voltunk, de azok mint tudjuk vonzák egymást. Elég magas hőfokon égtünk elöször és miután alábbhagyott a lamúr vége is lett
-
-
frame>24
addikt
ja meg én speciel senkivel sem msn-ezek/iwiw-ezek, ill. ritkán, sürgős esetekben (akkor is csak barátokkal). iwiw-re felnézek, ha e-mailre jön levél, hogy írtak/jelöltek, stb.
e-mailen ritkán váltok 1-2 távoli ismerőssel hosszabb levelet, munkán kívül szinte csak találkozók megbeszélésére használom. Már az idegesít gyakran, ha a gmail-chat funkción valaki lovagol és ott kell "csevegni". -
orbano
félisten
Igen, de ő a BARÁTNŐD volt. Icehearted-nak nem a barátnője, csak udvarol...
Icehearted: rohadtul túlkomplikálod a dolgot. Csak írd meg azt a rohadt SMS-t. Majd kapsz visszacsatolást, ha felhív, vagy visszaír hogy talizzatok. A gondolataiba ne akarj belelátni. Illetve a pincsikutya-effektust is mellőzni kell, mert innentől azzá szokott fajulni a dolog
-
orbano
félisten
-
VargaI
senior tag
Kokinak tömeg iszonya van, ha jól rémlik. Gátlások, rossz tapasztalat és pszichés dolgok mellett feloldódni és jól rezni magad nem annyira egyszerű, pláne az ő "extrém" esetében.
Kettesben lehet jobban feloldódna és tudná élvezni a lány társaságát ténylegesen. Csak ahhoz persze el is kéne hívni valahová.
-
Dassler
őstag
Ez így igaz. Célok nélkül elég sivár az ember. monjuk én pár éve akkor jöttem erre rá, amikor lánnyal kettesben beszélgettünk az élet nagy dolgairól hanyatt vágódva
és feltette azt az egyszerű kérdést, hogy mik a céljaim, mik a vágyaim. Ezek éltetik az embert, ettől él.
-
Archer
őstag
Az indok az volt, hogy: 1, neki a "vagányabb" pasik jönnek be 2, nem fogota meg őt bennem semmi amit így visszagondolva nem is csodálok. Próbáltam minden apró részletre figyelni aminek az lett a vége, hogy nem magamat adtam. Ha a valódi énem nem fogta volna meg akkor azt mondanám, hogy ok, nem akkor nem de így kicsit úgy érzem, hogy nem volt esélyem bizonyítani.
-
Niquis
aktív tag
Egyetértünk. Szerintem nagyon sokat jelentett, hogy anyukám 19 évesen lett velem terhes. Volt alkalmam megfigyelni, miként változott meg idősebb korára, és legkiseb öcsémet, aki 14 évvel fiatalabb mint én, egészen másképp neveli.
Mawyx: belefért, egyszer, bár nem volt ilyen egyértelmű, de a lényeg: megszívtam. Többet nem.
-
Niquis
aktív tag
Pont ugyanakkora, ha valaki lelkiismeretesen áll hozzá, ha meg máshogy, akkor egy szar alak.
Amúgy szerintem nem lenne gondom más gyerekét nevelni (eleve nem érdekel, hogy másé), de nem huszonévesen akarom ezt tenni, a már emlegetett egzisztenciával. Azt hiszem, frame kollégának is hasonló eredetű a problémája. -
-
Tim82
félisten
Te már a gondolataidban is cenzúrázottan, politikailag korrekten fejezed ki magad?
egyébként nem, meglehetősen kevés csaj váltja ki belőlem a piros betűkkel villódzó gondolatot (csak Mawyx fórumtárs hsz.-ét gondoltam tovább). és általában az egyéniséget többre értékelem, mint hogy valakinek szexis külseje van...
-
bocX
tag
-
Kidus
őstag
Nem csak ezert. De azert ez eleg sokat nyom a latban a hetkoznapokban.
Irtam ezen kivul mast is azert, az egesz az oszinteseg kore epult, es arra, hogy egy ferfire lehet szamitani a bajban, igy aztan egeszen biztos, hogy o is szamithat ram, mikor szukseg van ra.
Nem tudom jobban elmagyarazni, foleg ejjel 3-kor -
Tim82
félisten
nem az összes, csak a 90%. a maradék 10% pedig csalódik a netes társkeresésben és 3 héten belül törli magát.
különben jó az aláírásod, bár én ezt úgy ismerem, hogy "a halálban és az adóban hiszek, minden másról tárgyalhatunk!"
orbano (#5421): részletes, grafikonokkal alátámasztott elemzést várunk az eredményről! -
orbano
félisten
az tényleg beteg. de egyébként ha feltesszük, hogy ez egy megtrtént eset, akkor is: miért ne lehetne az, hogy kicsit játékosabb a hölgy, és szeret incselkedni a pasijával... ismerek ilyet, és egyáltalán nem kurvás... sőt, vonzó dolog, ha egy nő tisztában van a képességeivel, és fel tud spanolni egy férfit...
-
EQMontoya
veterán
ez igy igaz... pl ezeknek készült a giorgo armani teló... hát, érdekes. mind1, lényeg majd úgyis megy a tesztben. ma voltam a westedben, ugyanez a kép amúgy. másik: szerverteremben a biztonsági őr kérdezte tőlem, hogy milyen teló az, ami most úgy a legjobb... érted, biztonsági őr, de 100k fölötti teló pl simán... és amúgy lóf@szra nem kell Neki...
Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- ASUS ROG STRIX B550-A GAMING
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari