Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz .:InnoMan:. #31453 üzenetére
ez jó kérdés szerintem az ilyet megbeszélni elég kellemetlen, szóval inkább egyszerűen álld meg, hogy mindig te fizetss. amúgy ezzel sincsen gond szerintem, ha már dolgozik az ember. de amíg tanul, addig azért nagyon nem kimeríthetetlenek a források. jó esetben ezt a lány is érzi. a mi esetünkben ez szerintem elég jól meg van oldva, nagyjából felváltva fizetünk mindig, mindenhol (sőt, néha olyan érzéem van, hogy én vagyok aki kevesebbet fizet ).
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
törölt tag
Számolgasd előtte feltűnően az aprókat, mintha úgy kéne összekaparni egy kólára. Akkor talán leesik neki.
Mondjuk én eleve nem szeretem, ha egy nő ezt nem veszi észre. Legyen már benne annyi, hogy maga akarjon megállni a saját lábán.
(#31455) .:InnoMan:
Ha Ő alapnak veszi, hogy Te kitartod, és megsértődik, mert szólsz emiatt, akkor annyit is ért az egész dolog. Normál esetben egy kapcsolatban egyenrangúak a társak. Engem például hidegen hagynak teljesen az ilyen-olyan hagyományok, hogy férfi fizet mindig. Mert ő a férfi. Na és? A nő meg nő. Nem prostitulált. már bocsánat a szóhasználatért, de ez a téma mindig b*ssza a csőröm.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Beszéljétek meg, néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Sosem értettem az olyan nőket, akik kvázi elvárják, hogy a pasi fizesse az ő részüket .
Legalább egy kis tartása kéne, hogy legyen az embernek....
Ennek örömére, megyek is, és veszek a páromnak doritost...Ba cy lus: nekem az udvarlással egy bajom van, és az pedig nagy : ÁMÍTÁS. Mint mikor a fiúpáva szétteríti a faroktollát : nézd nekem milyen szép!
Én meg nem szeretem ha át akarnak verni a palánkon, még akkor sem ha az én kegyeimért teszik azt.
Ennek örömére nekem még sosem udvaroltak úgy igazán , emlékeim szerint egyik kapcsolatomban sem. Utóbbiaknál vagy azonnal, vagy pár nap után rájöttünk, kell a másik.
Szóval nem volt se virág, se vacsora...
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz .:InnoMan:. #31459 üzenetére
Ez nem udvariasság, hanem balekség....
Mondjuk nekem eszembe nem jutna , hogy ne szálljak be a költségekbe...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
válasz .:InnoMan:. #31459 üzenetére
Semmit nem ér az egész kapcsolat, ha egy ilyen dolgot sem tudtok megbeszélni. Őszinteség nélkül nem lehet... El lehet hessegetni a dolgokat, de később visszaütnek.
(#31458) tildy:
Szóval nem volt se virág, se vacsora...
Nincs azzal semmi baj. Egyrészt én nem szeretem, ha ilyen külsőségek kellenek a boldogsághoz, másrészt meg utálom a szokásokat, hagyományokat. Saját utam van, nagyon bosszant, ha elvárják tőlem, hogy így meg úgy cselekedjem, mert ez a szokás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz .:InnoMan:. #31463 üzenetére
Én egyedül félek csak felhozni ezt a témát...nemtudom mi miatt.
Azért félsz, mert még nem elég közvetlen a viszonyotok. Ezen túl kell esni, vedd úgy, mint egy próbát. Az egyetemisták egyébként is csórók, nincs ezen mit szégyellni.
-
bandus
veterán
válasz .:InnoMan:. #31467 üzenetére
ez a kapcsolatai száma.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
dragonfx
veterán
ugyaneza gondom.elözővel mostanival.detto átérzema gondot.
a nők sokkal jobban vesznek luxust engedik meg maguknak a prémium cuccokat ez a vérükben van. a pasik egy nagy %nál meg pont fordítva van...nem szeretik szórni tekerni a nehezen megkeresett pláne nem tul sok pénzt.
a megoldás tényleg otthon.,
de ott meg uncsi.szóval zsákutca...ha nem bírja az ember meg kell értelmes flenőttek közt bezsélni hogy ennyi már nem megy.aki nem érti ezt meg az pénzre megy avgy sosem szeretett ennyi.kellemetlen de aki szeret ezt megérti nem vagy miller.
a sok előzékenységtől meg elkényelmesedika nő és neki sosme lesz esze ágában sem bezsállni smemibe ami a te anyagi csődődhöz vezet hacsak nincs eu.s fizetésed, de még akkor is.
zsákutca....meg kell dumálni hogy ennyi van és pont.vagy nem viszel magaddla direkt csak anynit és pont.
nehéz ezt egy mai nővel megértetni de csak eza megoldás.Bacylus>>hát kb te gondolod jol.ezt egy igazi nőnek magának kell észrevennie és ne másra támaszkodnia anyagilag(mai diavatos szleng szerint ez bővne belefér a lehuzás kategóriába)...ha egyenrangú félnek akarja magát tekintetni a kapcsolatban akkor az anyagi résznél is így tegyen.és igen álljon meg a lábán.ezt én si így vélem.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tildy
nagyúr
válasz .:InnoMan:. #31469 üzenetére
ergó ha mindent jól csinálok, nem lesznek gondok a kapcsolatba, akkor a csajszi nagyon fog ragaszkodni hozzám még évek múlva is, mert ugyebár "én voltam az első nagy Ő-je"?
Micimackó gondolkozz már?! Ilyet leírni, hogyha mindent jól csinálok...
dragonfx: "a nők sokkal jobban vesznek luxust engedik meg maguknak a prémium cuccokat ez a vérükben van."
Ilyet ne... Ha kérhetem. Teljesen különözőek vagyunk, és nem igaz minden nőre ez a luxus dolog. Nagyon nem. Oké, persze csak magamból indulhatok ki, da hamarabb megenged az Esm magának valami ilyen dolgot, még akkor is, amikor történetesen én kerestem jobban. Mindig csodálkoznak, mennyiből meg tudok élni, és nem is vágyom többre . És hogy ez így nekem jó, stb.
Tudod lehet neveltetés kérdése, de nekem a családi hátterem olyan vol, hogy akkor volt valamim, ha megvettem. Mert szüleimtől alig kaptam valamit, így a nagyitól kapott pénz volt az, amiből lehetett vásárolni. Ez olyannyira bennem maradt, hogy akkor sem engedem meg magamnak -max néha- a luxust, amikor már van miből. Egyszerűen rosszul érzem magam tőle, mondhatni fizikailag fáj valamiért sokat fizetni.
Lehet fukarnak is mondani, de ha ez nem lenne, most nem lennénk pl. itt.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz .:InnoMan:. #31474 üzenetére
Elmondom mi a gond, ugyanaz mint tibinél: mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ez a nagy gond.
Írtad volna azt, hogy megpróbálsz harmóniát, boldogságot , boldog környezetet teremteni . de nem ezt írtad, hanem ezt :"ergó ha mindent jól csinálok, "
Ilyen nincs. Egyrészt vannak dolgok, amik nem fognak a másiknak tetszeni, választhatsz az ő általa elképzelt életed akarod élni, vagy a sajátod. Kettő : az emberhez hozzátartozik, hogy hibázik. három: ezzel a mindent jól csinálással szerepet játszol, meg akarsz felelni...Tehát ilyet leírni egy kapcsolat esetében , hogy ha mindent jól csinálok ....
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz .:InnoMan:. #31474 üzenetére
Ha genya vagy vele akkor is az elsö leszel.
Dragon: Nem minden nö ilyen. Volt már olyan bnöm is aki mellett jobban tudtam spórolni mint egyedül.
#31474: Akkor viszont dolgozni kell.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
dragonfx
veterán
még annyi amit előbb leírtak mások is:
tényleg balekség emiatt nem szólni, a nőnek magától ekll kapcoslnia vagy tényleg nem harmonikus a kapcsolatotok ha egy ilyenben nem tudtok öszinték lenni."hogy hééj, most ez a te köröd lenne vagy ilyesmi, valahogy nem férne bele az imidzsembe,"--már bocs de erre no komment...ezen a mondatot gondol át ujra egy kicsit.
Ha egy lánynak az első kapcsolata valszeg igen hosszútvábú lesz sok év.de 1x mindketten rájöttök nem éltétek ki magatokat és sok év után vége lesz mert nem volt fiatalságotok.bocis hogy ezt mondom de én ismerettségi körömben kb 5 ilyne példát tudok hozni....ettől persze vannak kivételek de én mindig ezt látom eza vége.
Jo pahasztosan kimondva neki is vágya lesz hogy más f*** legyne benne meg neked is hogy más lányokkal flörtölj járj megismerj és megd***......én így látom.
ez az idő amikor 1-2év pause.t szoktka andi egymásnak erre a kiélés dologra, ami persze megcsalás szerintme.de ha mind2ne tulteszitke magatokat ezen és ujr aleőjön ő az igazi és ujra összejöttök akkor valszeg 1 életre szóló kapcsolat lesz.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tildy
nagyúr
válasz .:InnoMan:. #31477 üzenetére
Én az elsőre inkább nem szívesen emlékszem, vagy ha igen, mindig elmondom , mekkora hülye voltam Nem hagyott különösebb nyomot bennem. Talán mert nem voltam sosem igazán szerelmes belé.
-
Thusor
őstag
válasz .:InnoMan:. #31455 üzenetére
Ebben is egyszerű helyzetem volt. Mivel a párommal hosszú ideig barátok voltunk és utána fejlődött tovább párkapcsolatba, így már előtte is jártunk el közösen szórakozni, és ez megmaradt most is, mindenki fizeti a saját kiadásait. Persze sűrűn előfordul az is, hogy meglapem kisebb apróságokkal, illetőleg ajándékok születésnap, névnap stb-re, ekkor én fizetek. A párom nem is engedné hogy rá költsem a pénzem, szó szoros értelemben bedurcizna rám.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Tenken
őstag
Egy ex más lesz mindíg. Az ismerős környezet, kényelmesebb. Persze hogy máshogy fog hozzád állni évek múlva is, ha nagyon nem szúrsz el valamit szerintem.
Az anyagi oldalát meg neked kell megoldanod vele, mert amíg te fizetsz az a lehető legkényelmesebb neki. Elég ritka aki ezt szóvá teszi, viszont túl jól meg nem jársz vele, mert csak hozzá szokik.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Csakénvagyok
őstag
Ne álmodozz, ember. Az első kapcsolatok nagy százaléka szakítással végződik, meg akkor is ha évekig járnak.
-
törölt tag
Szerintem iszonyat ritka, hogy első nagy szerelemhez/komoly kapcsolathoz vezet vissza út, ha már egyszer szétmentek. Persze az is előfordulhat, hogy nem mennek szét soha. Ritka, de megeshet.
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy mindent jól csinálsz. Mindent jól csinálás szerintem az (de nemcsak részedről, ehhez két fél kell), ha egyikőtök sem érzi magát elnyomottnak, illetve őszintén megbeszélitek a problémáitokat.(#31483) Csakénvagyok:
Azért a helyében te is álmodoznál, ha egy érzésre jól működő kapcsolatban lennél.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz .:InnoMan:. #32510 üzenetére
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz .:InnoMan:. #32512 üzenetére
"12 db Benetton típusú óvszer-automatát vásároltunk és ezeket a budapesti és vidéki melegbárokban helyeztük el. Az óvszer-automaták az alábbi szórakozóhelyeken működtek-működnek: Action Bár, CoXx, Capella Cafe, Club Bohemian Alibi, Glory Hole; Le Cafe M Bár, Magnum Szauna, 69 Szauna, Not Cafe - Szeged, Háttér Társaság a Melegekért irodája. (A Le Cafe M Bár az átalakítás után nem tudta vállalni az automata újbóli felszerelését, helyette ingyenes terjesztést végeznek a bárban. Az új funkcióval megnyílt Glory Hole viszont örömmel vette egy automata felszerelését.) A program segítségével évente 15 000 db óvszert és síkosítót terjesztünk szociális áron."
PS.:
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz .:InnoMan:. #32514 üzenetére
Ezek szerint szelektíven keresgéltél?
-
zoltanz
nagyúr
válasz .:InnoMan:. #32510 üzenetére
Nem autómata, de pl nonstop benzínkúton is vannak.
-
Rica
senior tag
válasz .:InnoMan:. #39745 üzenetére
Miota az oralis szex alap, kifejezetten udvariatlan dolog a masik elott kozak kucsmaban megjelenni. Nem beszelve arrol, hogy sokkal higenikusabb is.
fordfairlane: nem ertem, mi a kerdes?[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Vladi
nagyúr
válasz .:InnoMan:. #39745 üzenetére
Nem gáz közölni. Ma már elég általános higiénés szokás.
Plusz ugye izlés kérdése.persze ne úgy állj hozzá, hogy "wazz vágd már le azt a szart! "
Meg lehet ezt kultúráltan beszélni! "én kedvelem, ha egy lánynak ott is tudom simogatni a selymes bőrét"(#39747) fordfairlane:
Azért ennyire nem gáz. Most ő ebben az élethelyzetben van, nem kell feltétlenül az arcába tolni.
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
Aktív témák
- Külpolitika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blu-ray lejátszók
- Mercedes topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest