- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
hát nem mondanám, hogy könnyű, de nálunk én viselem jobban. marha sokat kell tanulni, így ez leköti időm nagy részét. neki utolsó év, szóval neki azért több a szabad ideje, ha úgyvesszük. vagy inkább kevesebbet van iskolában, ez a helytálló.
bár még csak fél év telt el, azért mindketten tudjuk, meg érezzük, hogy ez talán más, mint a többi, és van tétje a dolognak. én úgyvagyok vele, hogy nem szeretnék 35-40 évesen gyereket, hogy ne láthassam megszületni az unokámat. szóval értitek... nem akarom még 30 évesen is életem párját keresni, amikor már jó esetben apukának kellene lennem. szóval én ehhez a dologhoz már ilyen szinten állok hozzá.
-
törölt tag
Én ismertem olyat, hogy nagyon szerelmesek voltak, össze is költöztek, majd pénzhiány miatt szét kellett költözni, suli mellett dolgozni, idejük egy héten kb. pár óra volt egymásra (egy időt követően már az sem volt túl meghitt), miközben egy helyre jártak. Vége lett (úgy durván 1 évet követően).
Oké, állítólag voltak bizonyos külső bomlasztó tényezők is, dehát mégis vége lett egy olyan kapcsolatnak, ami prímán működött előtte. Igazából én az ilyen külső tényezőkben sem hiszek, egy igazán erős kapcsolatra miért kellene tudjon hatni egy rossz akaró, aki telibeszéli mindenfélével az egyik fél fejét? Hogy alapból gyenge kapcsolat volt valójában, vagy a "távolság" miatt vált sebezhetővé, az mindenesetre jó kérdés.
De szerintem nincs általános recept. Ismerek olyat, ahol működik már több mint két éve a távkapcsolat. Nem is biztos, hogy a kapcsolat erősségétől függ, hogy fennmarad-e, lehet pusztán csak egyfajta lelki érettséget, erőt kíván meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- HP Laserjet CF226A Lézertoner 26A fekete tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest