- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
hát nem mondanám, hogy könnyű, de nálunk én viselem jobban. marha sokat kell tanulni, így ez leköti időm nagy részét. neki utolsó év, szóval neki azért több a szabad ideje, ha úgyvesszük. vagy inkább kevesebbet van iskolában, ez a helytálló.
bár még csak fél év telt el, azért mindketten tudjuk, meg érezzük, hogy ez talán más, mint a többi, és van tétje a dolognak. én úgyvagyok vele, hogy nem szeretnék 35-40 évesen gyereket, hogy ne láthassam megszületni az unokámat. szóval értitek... nem akarom még 30 évesen is életem párját keresni, amikor már jó esetben apukának kellene lennem. szóval én ehhez a dologhoz már ilyen szinten állok hozzá.
-
törölt tag
Én ismertem olyat, hogy nagyon szerelmesek voltak, össze is költöztek, majd pénzhiány miatt szét kellett költözni, suli mellett dolgozni, idejük egy héten kb. pár óra volt egymásra (egy időt követően már az sem volt túl meghitt), miközben egy helyre jártak. Vége lett (úgy durván 1 évet követően).
Oké, állítólag voltak bizonyos külső bomlasztó tényezők is, dehát mégis vége lett egy olyan kapcsolatnak, ami prímán működött előtte. Igazából én az ilyen külső tényezőkben sem hiszek, egy igazán erős kapcsolatra miért kellene tudjon hatni egy rossz akaró, aki telibeszéli mindenfélével az egyik fél fejét? Hogy alapból gyenge kapcsolat volt valójában, vagy a "távolság" miatt vált sebezhetővé, az mindenesetre jó kérdés.
De szerintem nincs általános recept. Ismerek olyat, ahol működik már több mint két éve a távkapcsolat. Nem is biztos, hogy a kapcsolat erősségétől függ, hogy fennmarad-e, lehet pusztán csak egyfajta lelki érettséget, erőt kíván meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged