- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az egész kicsit hülyén jött ki, mert ha időben odaérek, akkor alapból több időnk lett volna beszélgetni és az előadás végére lehet, hogy simán ott maradt volna még velem kicsit. De így nem volt sok időnk, az eső is esett és én is balfasz voltam, hogy nem ajánlottam fel, hogy hazaviszem
Ennyiből még nem lehet igazán sok mindent leszűrni. A következő alkalomra majd igyekszem úgy összehozni a dolgokat, hogy ne legyen semmi, ami elronthatja a helyzetet. (Persze ha lesz következő alkalom.
) Az elejétől nem tudtam a külön buszos storyról, szóval nekem is új volt. Mennyit mentem ennyiért? 60 km oda-vissza. Ez az én átlagos napi utazásomnak kb. a negyede. Szóval ez a legkevesebb. És NEM estem bele
De tudnék. Igen. De ahhoz még sok-sok mindennek kellene összejönni...
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest