Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• orbano

félisten

válasz The DJ #9477 üzenetére

szerintem nem olyan vészes a dolog, mint ahogy kokós elvtárs mondja. de tényleg csak óvatosan. lehet tényleg imponált neki ez a dolog. a különbuszos sztori kétélű dolog. majd a köv találkán meglátjátok. arról viszont gyanúsan hallgattál, hogy az alatt a 15 perc alatt mi történt? mennyi jelet kaptál?
    ennyi idő alatt pedig nincs szerelem. ez vágy. erős vágy. ennyi. szerelmes majd akkor lehetsz ha megismered és beválik :) kívül belül :)

• Kkocos

tag

válasz The DJ #9477 üzenetére

Hát,... , ezek szerint el tudott kábitani eggyetlen egy telefonhivassal, nem tudom hogy jön a csajoknak ez be, de valahogy le kéne koppintani az ideát.

fiatalabb lennék pár évvel most azt mondanám, hogy szerelmes vagyok De mai fejjel már nem merném kijelenteni

Vagyis magadnak nem vallod be, de mégis, vagy hogy is van ez?... Utoljára amikor én magamnak bevallottam hogy szerelmes vagyok, az kb 2 éve volt most remélm hogy ezt nem olvassa mert vele még nem közöltem :P , nagyjából már hasonló mentalitással birtam. Veled is ez van, haver, belezúgtál a semmibe, csak azért mert felhivott, és adott egytalálkát. Nem tudom mien a csaj, ás hány éves, de ha mindeáron akart volna maradni, maradt volna, ide vagy oda különjárat, hiszen kocsival voltál. A szitu nem inkább az hogy madzagot rágat az orrod előtt, biztos ami biztos, mindig jó ha van egy tartalék, aki egy találkára lerohan kocsival, és még bünbánattól vezérelve, ott marad, ha esik, ha fúj. Beugrottál, de rendesen

Aktív témák