- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
orbano
félisten
szerintem nem olyan vészes a dolog, mint ahogy kokós elvtárs mondja. de tényleg csak óvatosan. lehet tényleg imponált neki ez a dolog. a különbuszos sztori kétélű dolog. majd a köv találkán meglátjátok. arról viszont gyanúsan hallgattál, hogy az alatt a 15 perc alatt mi történt? mennyi jelet kaptál?
ennyi idő alatt pedig nincs szerelem. ez vágy. erős vágy. ennyi. szerelmes majd akkor lehetsz ha megismered és beválikkívül belül
-
Kkocos
tag
Hát,... , ezek szerint el tudott kábitani eggyetlen egy telefonhivassal, nem tudom hogy jön a csajoknak ez be, de valahogy le kéne koppintani az ideát.
fiatalabb lennék pár évvel most azt mondanám, hogy szerelmes vagyok De mai fejjel már nem merném kijelenteni
Vagyis magadnak nem vallod be, de mégis, vagy hogy is van ez?... Utoljára amikor én magamnak bevallottam hogy szerelmes vagyok, az kb 2 éve volt most remélm hogy ezt nem olvassa mert vele még nem közöltem
, nagyjából már hasonló mentalitással birtam. Veled is ez van, haver, belezúgtál a semmibe, csak azért mert felhivott, és adott egytalálkát. Nem tudom mien a csaj, ás hány éves, de ha mindeáron akart volna maradni, maradt volna, ide vagy oda különjárat, hiszen kocsival voltál. A szitu nem inkább az hogy madzagot rágat az orrod előtt, biztos ami biztos, mindig jó ha van egy tartalék, aki egy találkára lerohan kocsival, és még bünbánattól vezérelve, ott marad, ha esik, ha fúj. Beugrottál, de rendesen
Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!