Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
frame>24
addikt
(csak közbe ledőltem aludni, mer szét voltam csúszva)
...Szóval, ha még kérte is, hogy hagyd békén, akkor békén kell hagyni. Tildynek igaza van a tartással, meg a várható lelki/(testi) szenvedésekkel kapcs. is. Ez az élet Babolcsai néni! Tudom, hogy ez most nem sokat segít, de mint látod, ezekkel a démonokkal mi is megküzdöttünk...Úgy tűnik, az életnek fájnia is kell.
-
tildy
nagyúr
tildy Látom már mindenki átélte ezt de ha hagyom akkor csak agyalok minden percben hogy na milesz és még reménykedek.
Ez ezzel jár. Sőt sokkal durvább dolgokkal is.Nagyon szívesen mesélnék neked ezzel kapcsolatban, de nem lenne jó ilyen nyíltan.
Viszont egy valamire figyelj: egyes egyedül te húzod el a szenvedésed.
Aktív témák
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest