Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Azt se mondtam hogy en 42nek nezlek, foleg a hozzaszolasok alapjan en nem tennelek 30 fele semmikepen
A felnőttlétben az is nagyon jó tud lenni, hogy egy ponton túl megélheted annaka szabadságát, hogy Te döntöd el, mikor dolgozol, és mikor pihensz, józan mérlegelések közepette
Hat peddig nekem eleg nehez ezt osszehozni, nem vagyok pirvat, igazabol avval is megprobalkoztam de lattam ha nem segit senki, akkor mindig az 5let szintjen maradt amit elgondoltam. Igy meg en birok segiteni masoknak, a haver meselhetne, meg talan magamnak is osszekunyeralok egy-ket melot, hogy atmehessek a sajat magam fonokenek.
szadista inkvizítor .Te jo Isten, ne remiszeges, igy inkabb kihagyom a kv-t amit igertel
, pedig csak virtualisan vehetnem at.
UI. : Amugy priviben megirhatnad mennyi is van, raneztem a bolgodra, deh nem jottem ra, talan alaposaban kellet volna tanulmanyozni, nem csak belekukantani
Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, pedig csak virtualisan vehetnem at.