- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Aktív témák
-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya #8423 üzenetére
Azt se mondtam hogy en 42nek nezlek, foleg a hozzaszolasok alapjan en nem tennelek 30 fele semmikepen
A felnőttlétben az is nagyon jó tud lenni, hogy egy ponton túl megélheted annaka szabadságát, hogy Te döntöd el, mikor dolgozol, és mikor pihensz, józan mérlegelések közepette
Hat peddig nekem eleg nehez ezt osszehozni, nem vagyok pirvat, igazabol avval is megprobalkoztam de lattam ha nem segit senki, akkor mindig az 5let szintjen maradt amit elgondoltam. Igy meg en birok segiteni masoknak, a haver meselhetne, meg talan magamnak is osszekunyeralok egy-ket melot, hogy atmehessek a sajat magam fonokenek.
szadista inkvizítor .Te jo Isten, ne remiszeges, igy inkabb kihagyom a kv-t amit igertel, pedig csak virtualisan vehetnem at.
UI. : Amugy priviben megirhatnad mennyi is van, raneztem a bolgodra, deh nem jottem ra, talan alaposaban kellet volna tanulmanyozni, nem csak belekukantani
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest