- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11337 üzenetére
látom pszichomókusi (szolj ha zavar ez a megnevezés, csak én ezt szeretem) mivoltodnál fogva próbálod a multamban, családban tanult tapasztalt dolgokban keresni viselkedésem és gondolkodásom mozgatórugóit. Hozzám intézett korábbi kérdéseidből is néha néha ez jön elő.
Ez csak azoknáűl nüködik akik ragaszkodnak hozzá, hogy az a családod akiknek a génállománya közel áll a tiédhez. Én ebben nem hiszek, és sosem hittem. A személyiségemet nem jellemzik (vagy cselekedeteimet) a génálomány szerinti családban tanult, kvázi örökölt minták.
oh és mások itélkezése nem érdekelt soha, és nem is fog, kivéve ha nem tartozik azon kevesek közé akik véleménye számít, vagy be nem bizonyította, hogy gondolkodása, IQ-ja miatt adok a véleméynére.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- Automata kávégépek
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest